Molba za vraćanje starih smajli reakcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

stugots

Čovek
Poruka
36.853
Ovim putem bih hteo da se obratim administraciji sa molbom da razmotre svoju nedavnu odluku o izmeni smajlija u reakcijama. Podstaknut svojim i raspoloženjem drugih korisnika otvaram ovu temilicu da bih vam skrenuo pažnju da nam se baš i ne sviđaju toliko ove izmene, a naročito izmena "tužnog" smajlića.

Da li je moguće da malo porazgovaramo o ovome i nađemo neki kompromis?

Lično, nemam ništa protiv toga ni da ostanu svi postojeći smajliji. Čak i ovaj zeleni čije značenje ni meni nije jasno. On bi trebao da bude pandan mister grinu :mrgreen: a "grin" osmeh ne bi trebao da bude ironičan, već iskren, širok osmeh od uva do uva, bar ja tako tumačim njegovo značenje.

Nek ostane i ovakav uvrnuti lajk. Nek ostane i srce umesto zaljubljenog smajlija. Nek ustane i tužić koji plače. Samo da se vrati stari klasični tužić 🙁
Ne, smajali sa srcima u ocima da se vrati!!!!

u stvari odluceno je na osnovu velikog broja prituzbi na dosadasnje :)
giphy.gif

Ovaj 'zelenko' je baš ružan, a kada vidim 'ironija', postaje još ružniji i ne znam koju svrhu će imati u reakcijama.

Iz redovne kolekcije emotikona često koristim ovaj (:mrgreen:), koristim ga kada mi je smešno i kada je reč o šali. Nadam se da i drugi članovi ovaj smajli doživljavaju na isti način, ne kao ironiju ili 'kiseli smeh'.

u stvari odluceno je na osnovu velikog broja prituzbi na dosadasnje :)

Koliki je to bio broj pritužbi? Veći od broja ljudi koji su postovali na ovoj temi ili je lajkovali?

Pitam da znam koliki je to broj ljudi potreban da bi se izdejstvovala ta promena, kolika je ta "kritična masa", jer nije problem, voljan sam da napravim i peticiju za korisnike, pa kad skupim potreban broj potpisa doći ću pred tebe i reći "Evo Tabe, toliko i toliko ljudi hoće starog plakija nazad".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back