Molba za vraćanje starih smajli reakcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

stugots

Čovek
Poruka
36.854
Ovim putem bih hteo da se obratim administraciji sa molbom da razmotre svoju nedavnu odluku o izmeni smajlija u reakcijama. Podstaknut svojim i raspoloženjem drugih korisnika otvaram ovu temilicu da bih vam skrenuo pažnju da nam se baš i ne sviđaju toliko ove izmene, a naročito izmena "tužnog" smajlića.

Da li je moguće da malo porazgovaramo o ovome i nađemo neki kompromis?

Фина, прикривена поруга која се састоји у томе што се њоме казује баш противно ономе што се, уствари, мисли и хоће да каже, нпр. када се плашљивцу каже да је храбар, гладном да је сит, глупом да је паметан итд :per:
Ok, sad se već i ti ponašaš ko da smo svi retardi I ne znamo šta je ironija

Ali čemu na tuđi post uzvikivati IRONIJA

Фина, прикривена поруга која се састоји у томе што се њоме казује баш противно ономе што се, уствари, мисли и хоће да каже, нпр. када се плашљивцу каже да је храбар, гладном да је сит, глупом да је паметан итд :per:
Kiselo djeluje,

ja mislim da bi trebalo pitati badrija jer ga on najčešće koristi, a i verujem da ume da objasni
@Baudrillard
Recimo kad na LjiSu pitam da li sam nekom nedostajao, obavezno ide mr. green, time dajem do znanja da se zezam, da znam da nisam. :mrgreen:

A sad sa ovim na kraju, da se zezam oko toga da nisam nedostajao, jer naravno da jesam.

:lol:

u stvari jeste.. cincan, ironican osmeh..to ti je mister grin :)

grin verb

to draw back the lips so as to show the teeth especially in amusement or laughter

grin noun

a facial expression produced by grinning especially in pleasure or amusement

https://www.merriam-webster.com/dictionary/grin

Mislim, ti možeš da se koristiš "grin" i u ironičnom kontekstu, ali nije on ironičan per se. Da se isključivo osmehuješ tako kada želiš da naglasiš ironiju.

Dodaj,bice furka taj srednji prst.
Untitled-2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back