Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Nema odustajanja. Olovku u ruke i završi. Šta misliš, ako kroz par hiljada godina arheolozi nađu tvoj crtež, šta će misliti o nama! Vidi ih mrzelo ih da rade senke!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš, ako kroz par hiljada godina arheolozi nađu tvoj crtež, šta će misliti o nama! Vidi ih mrzelo ih da rade senke!

Ljudiii pomagajteee ne znam šta sa sjene da radim kud ću sa njom dokle
Pomagajte fotošopovima pa da nacrtam tako
Najbitnija je sjena
![]()
Ovo da si u neku gradsku galeriju na zid metnes toliko si je dobro
Hee he, bitanga, evo: (kraj lova)...Puno sjajnih radova, fantasticnih ideja, crnih maca i ostalih dragih bica...
Samo Sojo fali da postavi neko svoje remek delo.
Ja trenutno radim simultano na sedam slika, pa nemam nista dovrseno da postavim. Cinilo mi se kao dobra ideja da tako radim, ali u praksi je prilicno nezgodno, izlaziti iz slike u sliku...

Zahvalan, sve na brzaka, trebalo bi malo doćerati...remek delo
![]()

Meni je ova slika fantasticna. Lepa je ta kompozicija lire koju si koristila, perspektiva je dobra i sve nekako vodi ka toj plavicastoj sredini. Puno je toplih tonova, listici uradjeni precizno.
Evo sto bi mogla da uradis da je ucinis jos lepsom - Mozda bi mogla malo da poradis na teksturi stabala, ona su ipak sa jedne strane svetlija a sa druge tamnija.. samo malo svetlije nijanse od onoga sto imas na stablu i super.
I jedno pitanje - da li namerno put ide ovako mimo posmatraca, zapravo mene koja gledam smesta zbunje .. Tu se osecam malo nelagodno.
Svidja mi se kako drveta postaju svetlija i neodredjenija u daljini ali put je monohromatski. I ako zamice na levo, fali tu jos neka senkica. Da se naglasi da je suncan dan kad je vec lisce tako toplo i sjajno .
Meni je ova slika fantasticna. Lepa je ta kompozicija lire koju si koristila, perspektiva je dobra i sve nekako vodi ka toj plavicastoj sredini. Puno je toplih tonova, listici uradjeni precizno.
Evo sto bi mogla da uradis da je ucinis jos lepsom - Mozda bi mogla malo da poradis na teksturi stabala, ona su ipak sa jedne strane svetlija a sa druge tamnija.. samo malo svetlije nijanse od onoga sto imas na stablu i super.
I jedno pitanje - da li namerno put ide ovako mimo posmatraca, zapravo mene koja gledam smesta zbunje .. Tu se osecam malo nelagodno.
Svidja mi se kako drveta postaju svetlija i neodredjenija u daljini ali put je monohromatski. I ako zamice na levo, fali tu jos neka senkica. Da se naglasi da je suncan dan kad je vec lisce tako toplo i sjajno .