Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mog prvog rada,zadovoljan sam mislio sam da cu biti mnooogo gori ali ispade ok :) Sta predlazete sa strane letvice koje boje npr ?

dsc03185-1.jpg

Сивољубичасте као централна боја. Можда би могао дрвеће из средњег плана да малчице још замаглиш, мрвицу једну. Ти процени ипак гледаш оригинал можда се мени само чини због квалитета фотографије.

Drvece je po meni dovoljno mutno uzivo,ali ova ljubicasta je trebala biti tamnoplava ali lose sam iskombinovao boje pa je tako ispalo...
Iskreno sam prezadovoljan za prvi put :)

Hvala na savetima pogledacu jos jednom sve pa cu da vidim z:poz:

Ако су летвице, искористи остатке боје па излакирај безбојним акрилним спрејом. Рецимо. Ја бих тако урадила, а ти можда дођеш и на бољу идеју.

Super je sve. Ja volim hiperrealizam, mislim da je ova slika vrlo uspešna. Autoportret vrlo originalan, prepoznatljiv stil i atmosfera.. Volela bih da su Tanjini radovi malo veći, ovako sam sigurna da propuštamo mnoge lepe detalje.

http://www.dodaj.rs/?1p/oL/1wWO2Lxs/img19401.jpg

Cavallo
Ulje na platnu
50x30

Pozdrav za sve ljubitelje umetnosti.
Pratim ovu temu vec duuuugo, ali nikako da pokazem moje radove. Bavim se slikanjem dugo godina ali povremeno. Evo, sada sam resio da se prepustim i da ozbiljnije udjem u sve to.

Samouk sam, a od knjiga (prirucnika i sl.) procitao sam samo Turinskog. Sada sam se bacio na proucavanje video tutorijala na YT, a moram da pocnem malo i da citam :think:. Toliko za sada.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back