Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дивно..malo stariji crtež
![]()

Za apsolutnog amatera nije lose,ali ako mislis nesto ozbiljnje da radis treba da vezbas(nista se ne dobija sa jednim pokusajem).Gledam sve vaše radove i iskreno sramota me je da se javim
Nažvrljano na brzinu. Vi recite, valja li išta (onako, za jednog apsolutnog amatera)![]()

Zabice, u redu je sto volis slobodu, no da bi covek znao da ceni slobodu i da uziva u njoj,, morao bi prvo da bude zarobljen.To znaci da bi morala malo studioznije da pristupas radu. treba konstrukcije i ravnoteze(casa)Hvala na komentarima.. još da dodam.. da ne volim previše realno crtanje ili slikanje, više mi se dopada ideja da sve to ostane pomalo nerealna idejaDa ne bude sve racionalno..
Zabice, u redu je sto volis slobodu, no da bi covek znao da ceni slobodu i da uziva u njoj,, morao bi prvo da bude zarobljen.To znaci da bi morala malo studioznije da pristupas radu. treba konstrukcije i ravnoteze(casa)
kompozicija slike mora biti u ravnotezi,(ja dobijem vrtoglavicu ako je neravnoteza) To ces najbolje proveriti ako postavis stapic na sredinu slike i posmatras jednu i drugu stranu.Slika nemora da bude realisticna ali treba cvrstina poteza i sigurnost ruke..Sve ovo sto sam napisala, nemoj shvatiti kao kritiku,sasvim je obrnuto,,,da mi se nisu svideli tvoji radovi, nebih se potrudila da ti bilo sta objasnjavam......pozz

).Evo nesto sam uspeo da nadjem u kompu crtano pre godinu-dve,imam milijardu crteza cuvam sve od prvog onog najgoreg da bih video razlike itd
![]()
![]()
![]()
![]()

Deda je najlosiji i uzivo,jer sam radio sa hb,b3,b5,b8 bez crne olovke,drugaciji je uzivo malo ovo nekako svetlo promenilo sve redove generalno,a tockovi su super nego "ukrivo" slikano pa se izdeformisalo ako mislis na linije guma
Poceo sam da citam one knjige nasao sam ih na torrentima ocu da se bacim na ulje malo,mada sam veliki obozavalac sto bi ti rekao pop-arta i volim da je sve u ravnoj formi valjda to nece praviti barijeru prilikom slikanja
Svako ko voli da crta lobanje i slicne stvari nek' se javi radi razmene iskustva i dobijanja novih ideja![]()