Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
dajte barem original-priložite pa da vidimo koliko je uspešno preneta ideja...iako oba rada su različita zbog stila crtanja i materijala .)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dajte barem original-priložite pa da vidimo koliko je uspešno preneta ideja...iako oba rada su različita zbog stila crtanja i materijala .)
Očigledno nam se svideo isti crtež, evo ja sam uspela da nađemhttp://www.google.rs/imgres?q=akt+d...120&tbnw=90&start=20&ndsp=29&ved=0CMwBEK0DMBw
Pa toliko kosta,naj jeftinja.A mozda covek ima skuplju.
Toliko valjda kosta model za koji sam cuo da je najbolji...![]()
ja sam protiv tih stvari, previse je vestacko![]()
Hvala Tolmisim, ta tabla je opasna rabota..bogami danny pravi si umetnik!!
Ma nekvaris.. neću da stavljam na digitalnu umetnost .. da ne kvarim temu deniju ..
.. pa ako neko smatra da treba prebacivati tamo .. nek prebaci ..
.. elem .. doturio mi drugar danas ovu igračkicu ..
http://mrdoob.com/projects/harmony/
.. pa sam se malo igrala mišem ..
![]()
Pa loncar bolan ti nama svima hvališ radove, a ja hoću da vidim tvoje pa fino da uzvratim!![]()
..pa šta da radim kad sam takav čovek ( svakom ko nešto uradi i stavi svoje ime , odam priznanje... velika je stvar imati ime) .. ja nemam takvih radova ..nekad sam ponešto crtkao , ali s remenom prestao sam -- jer život je čudo koje traži žrtve ... nameran sam da počnem ponovo - onako , kao mnogi -- zbog duše ... no vaši radovi imaju vrednosti koje treba videti .. a to sagledavanje traži posmatračko oko koje ima dušu ..( inače , sad su na sceni novčane slike ; radovi u koje skorojevići kriju novac opljačkani - tako da tu nije potrebna duša koja gleda , već zlo koje se krije i šminka )... i još nešto : malo je ljudi u ovom okruženju koji svoj rad potpišu i time svoje ime izlože javnom sudu ...svi se kriju u neko mi iza tuđih priznatih dela .. ( sad je u trendu govoriti : mi smo teniska nacija ; mnogo smo jaki ; teniski svet nam se klanja --- i kad ih slušaš i gledaš te glave , koje su samo uz ono pivo za muškarce koji znaju po lokalima vikali Nole, Nole - dođe ti da zaplačeš od stida i bola ; bože gde stigosmo međ svrake koje se kite tuđim perjem ) ...stoga vi zaslužujete svaku hvalu ... bravo ljudi -- samo napred ... slikajte , slikajte i spašavajte sebi i name koji Vam se divimo , duše iz ovog svračijeg sveta --- nole, nole i tako to , mnogo smo jaki ...
Pozdrav !
е па маки, слажем се да је рад леп!![]()
.. neću da stavljam na digitalnu umetnost .. da ne kvarim temu deniju ..
.. pa ako neko smatra da treba prebacivati tamo .. nek prebaci ..
.. elem .. doturio mi drugar danas ovu igračkicu ..
http://mrdoob.com/projects/harmony/
.. pa sam se malo igrala mišem ..
![]()
Ja sam imala utisak da si prije postavljao radove....pa šta da radim kad sam takav čovek ( svakom ko nešto uradi i stavi svoje ime , odam priznanje... velika je stvar imati ime) .. ja nemam takvih radova ..nekad sam ponešto crtkao , ali s remenom prestao sam -- jer život je čudo koje traži žrtve ... nameran sam da počnem ponovo - onako , kao mnogi -- zbog duše ... no vaši radovi imaju vrednosti koje treba videti .. a to sagledavanje traži posmatračko oko koje ima dušu ..( inače , sad su na sceni novčane slike ; radovi u koje skorojevići kriju novac opljačkani - tako da tu nije potrebna duša koja gleda , već zlo koje se krije i šminka )... i još nešto : malo je ljudi u ovom okruženju koji svoj rad potpišu i time svoje ime izlože javnom sudu ...svi se kriju u neko mi iza tuđih priznatih dela .. ( sad je u trendu govoriti : mi smo teniska nacija ; mnogo smo jaki ; teniski svet nam se klanja --- i kad ih slušaš i gledaš te glave , koje su samo uz ono pivo za muškarce koji znaju po lokalima vikali Nole, Nole - dođe ti da zaplačeš od stida i bola ; bože gde stigosmo međ svrake koje se kite tuđim perjem ) ...stoga vi zaslužujete svaku hvalu ... bravo ljudi -- samo napred ... slikajte , slikajte i spašavajte sebi i name koji Vam se divimo , duše iz ovog svračijeg sveta --- nole, nole i tako to , mnogo smo jaki ...
Pozdrav !
morala sam odma da probam
![]()
ima svasta![]()