Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dsc04036p.jpg

Napredujes ;):D
Radjeno sa fotografije?
Nove cetkice?
Lepo koristena bela pozadina. :klap: Fokus posmatraca ide prvo na pticu,zatim na drva na posmatracevoj desnoj strani,a nakraju na sneg pored ptice.
Ptica ima jak kontrast zato,i privlaci prvi pogled.Lepo si usmerila pogled posmatraca(to i iduci put probaj da ucinis,ali namerno) :klap: .Kada je veliki kontrast(tj.ostri prelazi sa boje na boju(kao na ptici)automacki usmerava pogled posmatraca).
Koristi to svesno(ali samo na 2,3 mesta,inace u suprotnom slika ce biti bezveze).
Drva me podsecaju na orjentalni nacin slikanja.
Sve u svemu odlicna atmosfera cele slike.:ok:

Jako lepo uradjeno !
Jel na racunaru?

Jeste na racunaru.Mypaint.
Radio sam ga sa pastelima,i imao nameru da izgleda priblizno radu radjenom na papiru,mislim da sam donekle uspeo.

Hvala.:bye:

Napredujes ;):D
Radjeno sa fotografije?
Nove cetkice?
Lepo koristena bela pozadina. :klap: Fokus posmatraca ide prvo na pticu,zatim na drva na posmatracevoj desnoj strani,a nakraju na sneg pored ptice.
Ptica ima jak kontrast zato,i privlaci prvi pogled.Lepo si usmerila pogled posmatraca(to i iduci put probaj da ucinis,ali namerno) :klap: .Kada je veliki kontrast(tj.ostri prelazi sa boje na boju(kao na ptici)automacki usmerava pogled posmatraca).
Koristi to svesno(ali samo na 2,3 mesta,inace u suprotnom slika ce biti bezveze).
Drva me podsecaju na orjentalni nacin slikanja.
Sve u svemu odlicna atmosfera cele slike.:ok:

Jeste na racunaru.Mypaint.
Radio sam ga sa pastelima,i imao nameru da izgleda priblizno radu radjenom na papiru,mislim da sam donekle uspeo.

Hvala.:bye:
Hvala ti na podrobnoj analizi :) uvek sa strpljenjem bacis pogled :)
Jesu nove cetkice, rekoh da ih probam.. da, sa fotografije, ne bi mi ni jedna ptica ovih dana pozirala :)))
Jednostavan akvarel,probah i nove boje..dobila sam prave ruske sminke i odlicne cetkice od neke tamo ruske veverice :) i vrlo sam zadovoljna...treba se puno opustiti sa akvarelom...radim na tome, a onda ne ide lose.
Svaka ti cast na tvom nastojanju da izgleda kao pastel.Da li si i ti koristio neku fotku ili jednostavno iz glave?
Da li je gotovo ono tvoje ulje ? :)
pozdrav

Jako dobro,jako mi se svidja.Mislim da definitivno treba da se posvetis akvarelu,ali,i da probas,i recimo ulje,ili akril.
Fantasticno.Svidja mi se sto izgleda realisticno,a opet nije izgubilo dusu.
Spoj realizma,i osecanja.

Prelepe boje.Boja flase,i narandze mi nekako izgledaju mocno,pogotovo sto su komplementarne.Pa tu je,i sargarepa.A posto je flasa zelenkasto plava komplementarna je,i sa jabukom.A limun sa ljubicastom kutijom.
Takodje podloga Zuta,sa ljubicastom.
Odlican experiment.
Dobro odradjen akvarel.
.. ovo sam nešto žvrljkala .. :mrgreen:

.. nije još gotovo ..:whistling:

.. i ovo mi je novonažvrljkana ..

Mislim da si bas napredovala.
Samo mi nije jasna jedna stvar kod tebe,imam utisak da sebe pocenjujes.
Nisu to zvrljanja,i brljanja.(naravno mozda se,i salis(ustvari verovatno))
Ali sta je pixaso radio?Akjo taj rad gledas iz ociju realiste to jesu zvrljotine.Ili impresionista,u ocima renesansnog slikara izgleda kao mazalo.A opet renesansni radovi za impresionistu izgledaju nezivi,i bez boja...
Tvoji radovi su puni zivota,i emocija.

Mislim da si bas pocela da razvijas neki svoj stil.
Jako dobro,i interesantno.Lep kontrast.Iluzija,i osecaj pokreta su fenomenalni,moze se osetiti kako se krecu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back