Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@drjack super su ti pasteli.Narocito mi se svidja onaj prvi sa pecarosem.

Kako se snalazis sa bojama sto se tice pastela?
Ja sam radio par slika pastelima,i bio mi je problem ogranicenost boja.
12 boja u pakovanju medju kojima ima i onih koje necu nikada koristiti.

Steta sto kod nas nema veci izbor boja,jer onda moram da se snalazim sa nekim bojama koje mi neizraze u potpunosti zeljeni efekat.

Tvoja prva slika mi ase zato i svidja jer mi deluje nekako bogata sa dosta razlicitih boja.:ok:

Zahvaljujem!
Ovo sto ja koristim je set od 24 kom + pastel u olovci set od 60 kom.
Nabavljeno iz Austrije. Tesko to moze da se nadje u Srbiji, ja preturio ceo net i nisam nasao. U pravu si. Paleta mora da bude bogata ako hoces da radis sa pastelom.

@ Don_Evil interesantna ti je slika,svidja mi se.:ok:

@drjack posto si nabavio materijal u Austriji hteo bih da te pitam:jel znas jel jeftini materijal za slikanje u Austriji.Mislim na kvalitet cena.Najvise bih kupio cetkice posto imam velik problem sa istima.UZAS. Jel znas neki sajt iz Austrije,posto trazio po netu ali slab sam sa Nemackim.

Izvinjavam se zbog izlaska iz teme.:kpozdrav:

@ dumilex---grafika je ok sa dopunom koja je vec recena ...hrabro samo...ovako deluje nezavrseno...prati izvor svetlosti kako na licima tako i na kosi muskarca..

@drjack...sjajan pastel...ali moram malce da primetim: pecarosh i okolina trebalo bi da imaju istu "energiju"...on je do u detalja uradjen, svetlost definisana -jaka..a pecaljka i voda deliju malce zamuceno...nema svetlosti - akcenata na vodi...ako je dan miran..voda mora biti malo "staklasta"..
Oprosti..mozda nisam u pravu...no meni tako deluje.

@Danny-art...PAstela (soft)-kompleta i u olovci na komad ima u art shopu u Golsvordijevoj ulici
dajem ti ovaj link da vidish gde je art-shop...-odmah pored prodavnice koja se tu reklamira ( verujem da to u Austriji ima veci izbor..no proveri i ovde...tu sam nashla i dobrih...doduse dosta skupih cetkica...no...Beogradjani ce mozda dati josh ponuda za nekim vecim art prodavnicama)

http://www.multicom.rs/prod_golsvordijeva.php

Poslednja izmena:
ha ha :hahaha: Odlicno zapazanje!
Nemam ti ja blage veze sa pejzazima. Ako potrosim 10 min. na pejzaz to je mnogo!
Ovom prilikom je bilo moranje. Za rodjendan pecarosu morao sam da ga ubacim u pejzaz, sta sam drugo mogao :rotf:
U ss Hvala! :)

MA dobro si uradio..ih ti....SAMO da si se zadrzao malce na vodi---bilo bi savrseno..:))
Ne ljuti se drug...i ja ucim...ali sam perfekcionista i muka ziva sto mi nista ne odgovara jer mislim da uvek JOSH nesto treba dodati...ali tada dodju prijatelji i "kontrolishu" da ne upropastim crtez-rad i kazu STOP-NE DIRAJ ! :)))
NAdam se da cesh i ti meni biti iskren kriticar kada budem ovde postirala svoj rad...josh malo, samo da ozdravim..pa krecem u avanturu :))

Ako se ne varam-ti si postavio onaj pastel..ono mace???Ono je neverovatno dobro...:))

IZVINI na komentarima..no ti si ovde ipak ETALON....makar uradio bilo sta..nemam prava da kritikujem....jer sve sto si ovde pokazao...(gluteus maximus :) )...je neverovatno :) Pozz!

Poslednja izmena:
Ma nema razloga za izvinjenje!
Sve je kako si napisala. Nikad nisam radio te pejzaze jer me to uopste ne interesuje. Kao sto rekoh silom prilika. ;)
Svaka kritika je dobrodosla.
Zato i postavljamo radove ovde, da neko komentarise, da sugestiju i tako to...
Ne brini, kad postavis radove reci cu ti sta mislim.
Btw
I ja sam perfekcionista i moj najveci problem je nedostatak vremena. A kad si za nesto ogranicen vremenom, onda "otaljigas" pa sta bude bude.
I ne ustucavaj se uopste, slobodno komentarisi! :)

molim za pomoc... naslikala sam nesto na staklu, uljanim bojama... sad nikako da se osusi:confused:, treba mi pomoc, sta da uradim, da bi se osusilo...sad fulam temu ali ako neko zna (a zna sigurno) nek mi pomogne. pozzz za sve

molim za pomoc... naslikala sam nesto na staklu, uljanim bojama... sad nikako da se osusi:confused:, treba mi pomoc, sta da uradim, da bi se osusilo...sad fulam temu ali ako neko zna (a zna sigurno) nek mi pomogne. pozzz za sve

sikativ ubrzava sushenje ulja,
izlistaj temu
vec je pisano o tome.
gore sa desne strane imash pretrazivach i alatke foruma, ukucaj kljuchnu rech i izaci ce ti sve u vezi toga

Da li se to ova stranica polako gasi? Slabo je posjecuju u zadnje vrijeme... Hajde nesto od mene, cisto da obnovim stranicu.. Pozdrav svim posjetiocima :heart:

Prilozi

• slikane flase 047.jpg
    slikane flase 047.jpg
    142,2 KB · Pregleda: 29
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back