Moriarty
Početnik
- Poruka
- 50
Zahvaljujem
.. Pa sad i da hocu da stanem, malo je kasno
..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, ja moram dapitam, koji bi ovo mogao biti stil?
Moderni simbolizam, npr.?
Ajde neko neka kaže nešto o tome!
![]()
Свиђају ми се твоје слике,нарочито бр.5
Постави неку већег формата.
Јел само сликаш овом техником?
Citah danas postove o crtanju pa pomislih da postavim nesto svoje..
Sada je ovo vec stari crtez, posto se brzo napreduje, ali rekoh da krenem negde tamo od starta. U medjuvremenu sam postao komplikovaniji, manje panican i skloniji rizicima. Istina, ponekad to zna da me zezne
..
Inspirisano je Metropolisom, Fritz Langovim filmom iz 1927 godine, pescanim satom i zivotom vec..
Volim te stare neme filmove, i s druge strane moderni balet. Kod obe stvari je izrazajna gestikulacija tela da bi se docarala recenica ili misao. Pa sta slikaru treba vise?
Dosta toga se nauci iz posmatranja..
![]()
Sada je ovo vec stari crtez, posto se brzo napreduje, ali rekoh da krenem negde tamo od starta. U medjuvremenu sam postao komplikovaniji, manje panican i skloniji rizicima. Istina, ponekad to zna da me zezne
..
Inspirisano je Metropolisom, Fritz Langovim filmom iz 1927 godine, pescanim satom i zivotom vec..
Volim te stare neme filmove, i s druge strane moderni balet. Kod obe stvari je izrazajna gestikulacija tela da bi se docarala recenica ili misao. Pa sta slikaru treba vise?
![]()
...evo rekoh i ovo da dodam, cisto me zanimaju vasi komentari...![]()
.,..bla bla bla...
..
![]()
Mislim da trebas da postavis sliku!![]()