Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scaled.php

glava nešto nema veze s rukama, majica je ostala ''papirna'', kosu ne umem da dočaram :lol:

.. glava je moćna .. i kosa .. naročito ..
.. al su bre ramenca nejaka .. za toliku glavu ..

.. il je majka rodila glavatu .. a i to se zna desiti ....
.. neto mi ne štima s onom rukom što je podbočena pod bradu .. al ne umem da definišem šta ..

@dragon
Obrati više pažnje na proporcije. Prostor između usana i nosa je prevelik. Takođe si uvo postavio previsoko. Imam utisak da si crtanje počeo od nekog detalja (oka, nosa), a to je pogrešan pristup. Probaj da prvo nacrtaš glavu, bez kose, zatim odredi položaj lica i raspored očiju, nosa, usta. Kad u startu dobro postaviš proporcije sličnost se kasnije postiže mnogo lakše. Kod kose malo razbij ove tamne i svetle oblasti.

hvala! :)
nervira me sto ne mogu da ubacim manju sliku da se bolje vidi :/
inace- akrilna crna, vodene i HB&8B olovka, A4 papir za stampac :lol:
to je ustvari propali portret, pa je katastrofa prefarbana :lol:
nastalo neplanirano, zato ima potpis nasred cela (to je mnogo mnogo pre crteza bilo tu)
nazire se notni sistem iza :lol:...prva stranica ovoga:
:hahaha:

знате сви фотографију па сте погодили :mrgreen:
кад би му обрисала ову и нацртала кратку црну косу био би исти ђоковић :cool:
а неко у школи је извалио да је то бред пит :lol:

хвала Danny-art и sensimilija :cmok2:

још нешто, успела сам да наговорим маму да узме папир и оловку после 15 година :klap:
цртали смо Курта у исто време, ал је потпуно различито :lol: поставићу после и мамин рад,.чисто онако...

ео ме, сад имам подстанара на профилу
imgnny.jpg

с обзиром да је први после 15 год, може да прође :lol:

Ovo je jako dobar rad :D Lepo je to kad si iz talentovane porodice, ja sam povukao dar za pisanje od oca, ali to je sve. On pise nesto radi sebe, nece da deli, ja svoje delim okolo, on nece da cita nista. Dugo nisam crtao nista, izbacicu uskoro nesto :D

Olga citaj reputaciju i ono sto procitas molim te ne siri, osim PP-om ostalim clanovima ovog pdf-a ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back