Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2ytp9fp.jpg

i ja radim to iz zadovoljstva, uživam, opušta me i slikanje i crtanje i pooonekad pisanje
mada u poslednje vreme retko, posvađao sam se sa rečima pa se više izražavam u slikama

ali lepo je nekad i razmeniti taj stvaralački fluid sa drugima, pa ako rešiš nekad
voleo bih da vidim tvoja dela, šta god si radila...zašto da ne...i pisanu i slikanu(crtanu) reč :)

ovu sliku sam uradio pre više meseci i među mojim mnogobrojim radovima
zauzima mesto broj - Jedan...u to sam najviše duše uneo, ove druge slike su manje-više 'komercijala' ili čisto planska odrada ideje
ovu sliku sam uradio spontano, brzo u dahu, ne-planski, u naletu...

uz ovu muziku kojom sam se 'drogirao' dok sam radio :D

p.s.

pustite ovu muziku i gledajte sliku :)

pa dabome, tako nekako...aleluja sve ti se leluja :D

elem, a jeste muzika čudo, ne doživljavamo svi na isti način neku melodiju

inače, ova slika će doći za neki dan na mesto one slike Kobaltni san u tržnom centru što mi je izložena već neko vreme
vršim malo izmene, dosadila mi više ova Kobaltna a i posetiocima pretpostavljam, jedna druga tamo što je više erotska privlači puno pažnje
nju neću da diram :D

samo izvoli bosanko, to će mi biti draže nego sve one hiljade švaba što svakodnevno gledaju te slike u prolazu
ti si verovatno jedina ovde što prati moj rad pa kakav da je, i ja to izuzetno cenim :ok:

a na koju sliku misliš da pokažem ?

da, bravo, odlično si to primetila, sad si me oduševila kad si rekal da sam digo ruke o fotografije
ne nalazim više u tome draž, suviše je to nekako lagano izvođenje da bi se došlo do cilja( bar za mene)
ja volim proces, postupak, uneti se u rad i od beline papira ili platna da nastane nešto...četkice ,olovke, šta god samo da delo polako nastaje
da se gradi postepeno, u tome vidim draž :)

fotoaparat uradi - škljoc i to je to

a postavljao sam je ovde, doduše na kratko pa sam pomerio verovatno nisi stigla da vidiš
sad ću ti da ti na PP, moram prvo da ga otključam :lol:

neću ovde opet da je postavljam, dosta je bila eksponirana kao što je i u SCS centru pa je sklanjam

saću ja, dobiješ za par minuta na PP

- - - - - - - - - -

aloo bre, pa i tebi zaključan PP :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back