Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vodu treba iz nekoliko slojeva, pa onda odsjaj sa bas razrijedjenom bijelom ali paziti na smjer, u smjeru odsjaja vuci cetkicu...ja sam gledala neke akademske kao to izvode... a staklo je svima tesko, i profijima...

Blue...imamo ista interesovanja... :D

Vodu treba iz nekoliko slojeva, pa onda odsjaj sa bas razrijedjenom bijelom ali paziti na smjer, u smjeru odsjaja vuci cetkicu...ja sam gledala neke akademske kao to izvode... a staklo je svima tesko, i profijima...

Blue...imamo ista interesovanja... :D
Da draga dosta je kafane :D Svasta ja nesto znam a staklo nije tesko kada ti pokazu .Ja se malo druzim sa slikarima pa eto od njih sam ucila,

evo uslikala sam nesto na brzinu....cek da postavim
picture-2-2.jpg

@Blue bird, bas je lijepo! Ima pricu...ti si narativni tip ko @sanja. :)

@sofka147, s cim si ovo radila? Neka kombinovana tehnika? Ima i suvog pastela i drvenih bojica koliko mogu da vidim, mada pomalo lici i na akril...ja ne znam zasto ne mogu da provalim! :D bas je dobro! kosu si fantasticno izvela...meni je kosa problem uvijek....mrzim dlake! :mrgreen: :D

@Blue bird, bas je lijepo! Ima pricu...ti si narativni tip ko @sanja. :)

@sofka147, s cim si ovo radila? Neka kombinovana tehnika? Ima i suvog pastela i drvenih bojica koliko mogu da vidim, mada pomalo lici i na akril...ja ne znam zasto ne mogu da provalim! :D bas je dobro! kosu si fantasticno izvela...meni je kosa problem uvijek....mrzim dlake! :mrgreen: :D
pa nisam bas slikam sve i svasta a radim i neke druge stvari....ovo nema orginal to je inspirisano jednom obicnom slikom sa kesice za mirisljave stapice :)

Sofka je jakooo dobro ....

Meni su pricali da se ikone inace rade posebnim postojanim bojama koje se ne mijesaju medjusobno...pomalo su plasticne kao... Je li to tacno?
Ne.Mi smo koristili obicne tempere u koje se dodaje kao mikskap zumanceta i vinskog sirceta.Najbolje su boje pigmenti u prahu ali su skupe.Naravno boje se mesaju.Pravilo je da se odeca tacno slika u odredjenim bojama npr bogorodica moze da ima samo bordo crevenu odecu i nikako drugacije.

Oho ho :) Bird dobro došla na naš skromni podforum, nadam se da ćeš nam češće davati priliku da uživamo u tvojim radovima, kao i učestvovati na našem takmičenju. ;)

Sofka- ova slika ti je po meni, dosad najbolji, super je, samo mi je uho malo čudno. :lol:

Blue bird, nije autoportret ovo je neka glumica bezvezna, Blake Lively se zove, ne sviđa mi se glumica nego mi se sviđala ona na toj fotografiji (koju neću da postavim jer ćete videti kako nisam dobro uradila :D )

Snow queen ovo je samo soft pastel koh-i-noor toison d'or, i crna soft pastel olovka kooh-i-noor gioconda.

hvala svima na komplimentima, mada sam htela da mi već jednom neko kaže "to i to ti ne valja"; kao banzaj npr :) Jeste uvo malo smešno, onaj unutrašnji luk je komičan, kao neki dečiji crtež :D

Blue bird, nije autoportret ovo je neka glumica bezvezna, Blake Lively se zove, ne sviđa mi se glumica nego mi se sviđala ona na toj fotografiji (koju neću da postavim jer ćete videti kako nisam dobro uradila :D )

Snow queen ovo je samo soft pastel koh-i-noor toison d'or, i crna soft pastel olovka kooh-i-noor gioconda.

hvala svima na komplimentima, mada sam htela da mi već jednom neko kaže "to i to ti ne valja"; kao banzaj npr :) Jeste uvo malo smešno, onaj unutrašnji luk je komičan, kao neki dečiji crtež :D

Reci cu ti ja samo nisam videla druge slike.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back