*Moji maleni andjeli

Evo novih slika , frisko slikano juce :lol:
Malci su sve veci i ljepsi ... ja stvarno nista sladje od kucica nisam vidjela . Nauzivala sam se :lovesmile:

glava2ao.jpg

da ne bismo grickali sve oko sebe , Jovana nam je donijela igracku sa kojom smo se zabavili prvih par trenutaka , ali ono sto smo prije grickali je mnogo ukusnije , te smo nastavili grickati sve oko sebe .

igra3hk.jpg

:heart :heart :heart

igracka9ll.jpg

Cini mi se da je ovo najmanja cura

kalipa8zu.jpg

Evo ja se maloprije vratila od ovih blesana :lol:
To tako ide , mama i tata blentavi , i kucici jadni nisu imali od koga nesto pametno naslijediti lmao

Nisam ih nikako mogla slikati kako stoje , jer nemaju mira i rijetko kada stoje , sjede . Ili vec ako sjede , dok ja skljocnem aparatom njih vise nema na tom mjestu lmao . Tako da imamo slike samo kada leze i grickaju igrackice .

Trebalo je naci ovo mjesto i leci lmao
8prase2ry.jpg

Jedva ovako jedna
dva4mt.jpg

Ili kada ih uhvatim kod sebe , onda su mirni lmao
jaitamni8jm.jpg

Opet grize igracku
pavanjac2ri.jpg

Sta pametno da naslijede od ovakvih roditelja :lol: ( Skipper)
maaazonja3gy.jpg

Skipper , ja , Veni i Sergej
nascetvoro9kx.jpg

I secer za kraj heart
okanemoje9qt.jpg

Ma oni su moje male buhtlice .
Ali moram priznati da vise nisu tako debeljuskasti , vec polako rastu .

A posto je ovo na neki nacin i moj topic ja cu malo pisati i moje novosti

Bila sam juce na izlozbi u Prijedoru .
Jako lijepa izlozbica , i hvala Bogu , vrijeme nas je posluzilo. Trebala sam i u subotu otici u Novi Grad , ali je kisa grozno padala pa nisam mogla otici ni u junior handling.
U Prijedoru sam u jh trebala hendlati prekrasnog haskija Icea ,ali on nazalost nije dosao , pa sam ja odlucila ne ici u jh . Ipak u zadnjem casu sam prijavila sa golden retriverom Rokijem .
Pas je zaista fenomenalan , trci super , ali nece da stoji u stavu . :(

Ipak smo nekako uspjeli biti 3.
Eto moja druga izlozba i bila sam 3. u junior handlingu
Ja sam zadovoljna na rezultatu , ipak sam isla sa psom koji me bas nije slusao , ali Boze moj , bice bolje drugi put.

Evo i koja slika :

Sutkinja i ja i Roki iza
jaaa5pz.jpg

jhiii9np.jpg

I cekanje na ulazak u ring

cekanje2wc.jpg

Hvala gazdi Jovici na posudjenom psu za jh !

Нешто се размишљам, било би лепо отворити тему "Били смо на изложбама" или слично. То би могла ти да урадиш, Ђоша, јер си ти актуелна што се тиче изложби. Ја сам давно учествовала. Могу да напишем који утисак, али није то - то! И лепо је то чиме се бавиш! Ја сам стварно уживала на сталним такмичењима са својим псом, више у смислу стицања једног богатог искуства, а пре свега, и пријатног дружења.

Pas je divan, i deluje kao da stvarno znas sta radis. Svidja mi se sto si obukla koshulju i sako. Meni je to vrlo bitno, kako je handler obucen. Kada se pojave u prljavim trenerketinama i papuchama, uh...kakvo nepostovanje za sudije, manifestaciju. Svaka cast DJosa, vidi se da si vrlo ozbiljan izlagac.

Hvala pudlala ;)
Pocela sam , trudim se , jer stvarno to volim .
Bila sam na jos jednoj izlozbi prosle sedmice izvodila haskija , pa cu kasnije staviti i te slike .
Bila sam u junior handlingu sa kujicom haskija starom samo 7 mjeseci i bili smo 2. mjesto .

Onda smo izasli u najmladje i opet bili 2. , prvi je bio jnufic , prekrasan pas .

Sve ozbiljnje i intenzivnje razmišljam o tome kako da obezbedim uslove i nabavim kucu, a kako mi je retriver negde pri vrhu liste želja, ovim slikama me samo dodatno pališ :roll: ;) .
Stvarno su neodoljivi!

Ej smeh , hoces jos slika :lol:

Ma oni su nesto najljepse i najsladje , stvarno .
Juce im udjem u boks , a oni kao da me nikada nisu vidjeli , ludnica , skacu svi , vuku za nogavice , ja cucnula a oni mi i kosu vuku ajmee :lol:
A kada se priblizim boksu , njih svih 8 sjedne uz ogradu i gledaju me i masu repicima . Bas su glupani :lol:

jooooooooooooooooooooooooooooooooj :D
ocu ja da dozivim da me 8 malih retrivera gleda iza ograde i mase repicima :D
pa da skacu na mene i da mi odvezuju pertle :D
i da me grickaju,i skacu mi u krilo :D
ocu ja :sad:
srecice male,uvek se raznezim kad ih vidim...skroooz :D

Hvala vam svima !
Jovana , imenjakinjo :lol: koju ti rasu imas ?
Vidjacu ga na izlozbama i kod bake , stvarno je jako lijep i napredan muzijak .

Evo slika od juce

8zAbylYml3e3iDoY.jpg

m12UWtd_407CsnUg.jpg

8ceCZqpmxbJUESfu.jpg

krmence heart

NTwUdKkd0u8e176L.jpg

hlPwuoEJ12vAxppO.jpg

pozdrav od * nase goldense bande

Ove tvoje karamelice deluju pitomije od onih pahuljica-monstrumchica sto ih Luftiguz odgaja ;-)
Sta ces, neizbezno je da krenu dalje, sto bi se reklo u zivot... a pomisli samo koliko si ti bila srecna kad si dobila svoju kucu, i koliko si joj se posvetila. Tako ce i neko drugi biti srecan i brinuti o njima.

Back