Moje kreacije

Sijem za prolece! :zskace:

tumblr_lzg7ldo45l1qcoiv2o1_500_large.png

mislish ove male?
znam ja:mrgreen:
msm nisam nikad radila, al sam gledala mamu kako radi, mogu da je pitam za objashnjenje
koliko se sećam zajedno se hvataju mashne pa se neshto provuche, pa se uradi pa se opet provuche i tako nekoliko puta
znam da nema smisla, ali pitaću je za normalno objashnjenje :lol:

kaze mama da nema normalnog objashnjenja, a da zvuchi iole smisleno:lol:
morash da nadjesh nekog da ti pokaze kako se to radi
mama je pola sata objashnjavala prijateljici preko telefona, dok joj nije pokazala-nema shanse da bi skontala

Dobro nam dosla Art,

lepo sto si nas konano pronasla... mislim nas ostale kreativce, i ovde nije samo rec o odevnim predmetima, svaki modni detalje je uvek dobro dosao.

Ja samo da se pridruzim Affro i meni se sve svidja... ali i ja sam osetljiva na bizuteriju, tj. mindjuse, ali svejedno volim da ih gledam..

da pogledash na youtube-u?
namerno kazem pogledash, jer ne vredi da chitash
mamina prijateljica ta je kupila neki chasopis o pletenju i bash ima za te gombice objashnjenje, odlepila je i nikako da skonta
na kraju je htela da pozove redakciju da pita shtrika li tamo neki, kojim jezikom to pishu :lol:

jeeee nashla sam :zskace:

Dobro nam dosla Art,

lepo sto si nas konano pronasla... mislim nas ostale kreativce, i ovde nije samo rec o odevnim predmetima, svaki modni detalje je uvek dobro dosao.

Ja samo da se pridruzim Affro i meni se sve svidja... ali i ja sam osetljiva na bizuteriju, tj. mindjuse, ali svejedno volim da ih gledam..

Hvala Ceci :)
Drago mi je da vam se dopada...imam ja dosta toga, i torbe i kaiseve...cim sredim aparatic...postavljam...

Treba mi mala pomoć od svih vas talentovanih devojaka spretnih sa šivaćom mašinom :rumenko:

Naime, hoću da dam da mi se sašije muška kuvarska kecelja ali problem je što ta žena koja mi šije to sve radi po Burdi ( i nema kako kaže patern za kecelju mušku ) i zamolila me da joj skinem odnegde sa neta.
Problem je što ja nemam priliku trenutno da izmerim osobu kojoj to šijemo...treba mi neki univerzalni model ( momak nije preterano visok, oko 170 i normalne je građe, šta znam, nije baš devojački uzan u ramenima i struku :lol:)..
E sad ja sam gledala na netu i nađoh ja tu neke mere i merice ali ništa mi baš nije jasno jer se uopšte ne razumem :(

Imate li vi neki savet ili neku skicu ili kako god :(
:rumenko:

Pozdrav svima! Pratim vas vec neko vreme, a upravo sam dobila poklon od svekrve koja divno hekla, veze, sije, obozava cvece, a ja puno volim nju! :)
Jedna bluzica, ne volim bas ovu boju, al' taj konac je imala, pa smo probali...Meni se dopada, a ona ce tek da pocne da hekla...:manikir:

Back