Moje kreacije

dsc07070resize.jpg
dsc07086resize.jpg
dsc07087resize.jpg
dsc07082resize.jpg
dsc07083resize.jpg

gotova je suknjaaaaaaaaaaaa:zskace:
sad josh samo koji mesec dok otopli pa da je nosim:lol:

inache moram da se pohvalim kako svaki sledeci put kad shijem neshto, sve vishe paznje obracam na ivice i tako to pa da vidite da ne radim ofrlje nishta :)

pojas
dsc07076resize.jpg

porub spolja i unutra
dsc07074resize.jpg
dsc07073resize.jpg

materijal se uzasno osipa, pa sam morala i unutrashnje one ivice da izendlam
dsc07077resize.jpg

Bravooooo... baš ti lepa ispala suknjica, a dopada mi se i materijal, tj. motivi na njemu.

A šta si to radila sa strukom, samo nabrala ili nafaltala? Ja bih rekla ovo drugo, al' velim da pitam... :)

spojila u shirinu 2 duzine, pa napravila deo za gumu, savila onako i proshtepala, pa gore proshtepala otprilike 1cm i uvukla gumu(posle nekoliko akcija sechenja i paranja:dash: jer nisam imala gumu, pa mi komshinica nashla, pa sam sekla, parala i ushivala :confused:) i ona je sve nabrala
mozda sam trebala malo uze da stavim da jache stisne:think:

Baš lepo i jednostavno rešenje :klap:
a meni se pričinile falte, poštp na trećoj slici materijal pada kao da su falte ukrug... :think:

Ako želiš da bude stisnutije u struku, uvek možeš ponovo da oparaš i skratiš gumu :mrgreen:

Baš lepo i jednostavno rešenje :klap:
a meni se pričinile falte, poštp na trećoj slici materijal pada kao da su falte ukrug... :think:

Ako želiš da bude stisnutije u struku, uvek možeš ponovo da oparaš i skratiš gumu :mrgreen:

jedno paranje manje vishe:lol:
nisam josh ushila s unutrashnje strane jedan deo gde sam uvukla gumu, moram na ruke jer nema shanse da ga zavlachim pod mashinu pa josh i gumu d ami ufati:evil:
tako da cu razmisliti:)

a materijal je diiiiiiiiiiiiivan na dodir, onako svilenkasto i mazno deluje i jaaaaaaako lepo pada, a shto kliziiiiiiiiiiii :confused:

jedno paranje manje vishe:lol:
nisam josh ushila s unutrashnje strane jedan deo gde sam uvukla gumu, moram na ruke jer nema shanse da ga zavlachim pod mashinu pa josh i gumu d ami ufati:evil:
tako da cu razmisliti:)

a materijal je diiiiiiiiiiiiivan na dodir, onako svilenkasto i mazno deluje i jaaaaaaako lepo pada, a shto kliziiiiiiiiiiii :confused:

Cenim da je neka vrsta viskoze onda, a to beži ispod mašine k' ludo... tim više sve hvale, kako si pedantno obradila ivice i porub :super:

E ovako.. Oduševila sam se ovom suknjicom i htedoh da je sašijem kod krojačice.. Međutim, ona je zauzeta i moze da me primi tek za mesec dana, i to možda, a ja je hoću sada. :(
E sad, da bih ubedila mamu da mi sašije treba mi šema za krojenje. Imate li ideju gde bih mogla da je nađem? Neki sajt, forum, bilo šta. Ili bar šta da kucam na google..

IMG_5833a.jpg
IMG_5852a.jpg

E ovako.. Oduševila sam se ovom suknjicom i htedoh da je sašijem kod krojačice.. Međutim, ona je zauzeta i moze da me primi tek za mesec dana, i to možda, a ja je hoću sada. :(
E sad, da bih ubedila mamu da mi sašije treba mi šema za krojenje. Imate li ideju gde bih mogla da je nađem? Neki sajt, forum, bilo šta. Ili bar šta da kucam na google..

Pogledajte prilog 222526Pogledajte prilog 222527

ja znam ja znam ja znaaaaam kako bi je sashilaaaa:zskace:
shemu naravno nemam :lol:
a da ti objasnjavam bolje nemoj jer cu te samo zabuniti :confused:
dobro si me podsetila, ja imam slichnu suknju, samo bez dzepova, crvene je boje
ali moram je malo skratiti jer mi se ne svidja kako mi stoji taj kroj, a duzina do kolena
i pojas moram suziti da mi bude tachno na struku, ne nize
eto meni posla:lol:

Pogledajte prilog 222526Pogledajte prilog 222527

...jel ovo suknjica iz Zare???..

..rekoh pogledaj na njihovom sajtu moguce da moze da se naruci od nekud...jeste bas je prakticna, ali ne brini meni se ne cini mnogo koplikovana za sivenje,
evo Majce ti dade savet, a jos dok dodje Ceki mislim resices problem:)

kucaj na google pleated skirt pattern :)
ali bolje da ti ceci odmah kaze kako se zovu ove falte :lol:

lichi mi na moju koja je radjena ovako
treba ti shirina pojasax2, + dve duzine materijala(naravno za porube koji cm vishe rachunash)
rade se falte
koliko vidim imash one velike koje su spojene, a ne radjene u krug:think:
a na tim velikim imash po jednu malu falticu uhvacenu
:think:
ne umem da objasnim, ako vec nisi neshto shila ili gledala kako se radi:(

Back