Majce, lepi su ti sal i kapica, al' salu dajem prednost zbog velicine, majstor si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majce, lepi su ti sal i kapica, al' salu dajem prednost zbog velicine, majstor si![]()
Bravooooo... baš ti lepa ispala suknjica, a dopada mi se i materijal, tj. motivi na njemu.
A šta si to radila sa strukom, samo nabrala ili nafaltala? Ja bih rekla ovo drugo, al' velim da pitam...![]()
Baš lepo i jednostavno rešenje
a meni se pričinile falte, poštp na trećoj slici materijal pada kao da su falte ukrug...
Ako želiš da bude stisnutije u struku, uvek možeš ponovo da oparaš i skratiš gumu![]()
jedno paranje manje vishe
nisam josh ushila s unutrashnje strane jedan deo gde sam uvukla gumu, moram na ruke jer nema shanse da ga zavlachim pod mashinu pa josh i gumu d ami ufati
tako da cu razmisliti
a materijal je diiiiiiiiiiiiivan na dodir, onako svilenkasto i mazno deluje i jaaaaaaako lepo pada, a shto kliziiiiiiiiiiii![]()
E ovako.. Oduševila sam se ovom suknjicom i htedoh da je sašijem kod krojačice.. Međutim, ona je zauzeta i moze da me primi tek za mesec dana, i to možda, a ja je hoću sada.
E sad, da bih ubedila mamu da mi sašije treba mi šema za krojenje. Imate li ideju gde bih mogla da je nađem? Neki sajt, forum, bilo šta. Ili bar šta da kucam na google..
Pogledajte prilog 222526Pogledajte prilog 222527
E ovako.. Oduševila sam se ovom suknjicom i htedoh da je sašijem kod krojačice.. Međutim, ona je zauzeta i moze da me primi tek za mesec dana, i to možda, a ja je hoću sada.
E sad, da bih ubedila mamu da mi sašije treba mi šema za krojenje. Imate li ideju gde bih mogla da je nađem? Neki sajt, forum, bilo šta. Ili bar šta da kucam na google..
Pogledajte prilog 222526Pogledajte prilog 222527
Nemam pojma, videla si je tamo? Diiiivnoooo! Nateraces me da se ranije vratim u Bg samo da bih je kupila!!
Pozdrav svima !
Nisam pročitala sve postove jer ih ima baš puno,svidja mi se ova stranica !
Ja sam sašila jednu tunikicu od viskoze(nadam se da ću postaviti sliku)[/URL][/IMG]![]()
Pozdrav zene...evo ja da postavim nesto, nakit, jel moze?
Pogledajte prilog 226041Pogledajte prilog 226042Pogledajte prilog 226043Pogledajte prilog 226044Pogledajte prilog 226045