Moje kreacije

ceco, pomagaj

dosla sam skoro do kraja jedne strane one suknje za cerku,
medjutim, ona sad hoce da to bude haljina bez rukava, sa velikom rolkom.

kako dalje strikam? da li nastavljam samo ravno, bez ikakvog dodavanja i oduzimanja, ili moram nesto od toga da uradim?

hvala z:)
nadam se da nece pomisliti da je debela u tome kao sto ume
onda cu napraviti sebi dzemper z:lol:

....jel u pubertetu ona sada???...ako jeste pripremi se na te ispade jos neku
godinu..a onda ih prodje...:)
....ubedi je da ne valja ogledalo, da nije dobro da sebe vidi debelom, i znas vec i sama...
....lepa je kombinacija boja....bas mi se dopalo:D

ceco, pomagaj

dosla sam skoro do kraja jedne strane one suknje za cerku,
medjutim, ona sad hoce da to bude haljina bez rukava, sa velikom rolkom.

kako dalje strikam? da li nastavljam samo ravno, bez ikakvog dodavanja i oduzimanja, ili moram nesto od toga da uradim?

za sada ovako izgleda

Uploaded with ImageShack.us

Prvo da te pohvalim, prelepo uklopljene boje i šara... :konfete:

A šta se pitanja tiče, moraćeš malo da oduzimaš prema struku, a onda isto tako od struka ponovo da dodaješ petlje...
Sad tu ima više načina da se too izvede, ali obzirom na šaru, predlažem najjednostavniji:
sa obe bočne strane ravnomerno prvo oduzimati i potom ponovo dodati isti broj petlji do ispod pazuha
nešto ovako
Pogledajte prilog 217980

Mad u krajnjem slučaju, ako suknja nije previše široka, možeš i da batališ oduzimanja z:mrgreen:

cerka
ma gde nije, debela je da deblja ne moze biti
mozda se bas ne vidi kakva je stvarno na ovoj slici, ali veruj mi, kao ladja je

Suknjica je ispala extra!

i nemoj sad da vadim oklagiju (ipak je to Mirkino oružje) - šta bre dete debelo - pravo žensko čeljade sa lepim oblinama :konfete:,
samo je ti podržavaj u toj tinejdžerstoj ludosti da sve moraju biti pothranjene da bi bile "zgodne" z:((

gotova je suknja.
ipak se nisam usudila da radim haljinu. mozda neki drugi put kad se izvestim jos malo sa oduzimanjem i dodavanjem. u svakom slucaju, hvala ceco.

....jaooo kako je ovo lepoooo...bravo Fibi, sve cestitke za rad, model, kombinaciju boja...:D

....nije bre dete debelo, moguce da je malo krupnija, ali ovo sto vidim izgleda mi kao lepo zdravo dete, ne zezaj gde ti ovde vidis debljinu???

Ako je vama ovo debelo da deblje biti ne može onda ne znam šta je vitko, valjda one anoreksičarke u minusu...
Ali neću ja da se petljam u te majka /ćerka petljancije...
Suknja je lepa.

Poslednja izmena:
gotova je suknja.
ipak se nisam usudila da radim haljinu. mozda neki drugi put kad se izvestim jos malo sa oduzimanjem i dodavanjem. u svakom slucaju, hvala ceco.

kako je ovo dobro:klap:
suknja je vrh, vrh :super:
cela slika mi je tako skladna :)

inache ja konachno zavrshila onaj crveni shal:lol:
kad sam shtrikala po par redova pred spavanje i u busu kad idem kuci jednom mesechno, dobro je i gotov:)
a kapu shto sam zavrshila josh pre mesec i po dana sam rasparala, pa oparala gornji deo i shtrikala ga opet jer mi je bash bila velika iako i treba da pada malo jer je beretka :)
slikacu danas kad krenem kuci s posla :)

dsc06966ta.jpg
dsc06967b.jpg
dsc06979a.jpg

dosta je bilo zabushavanja:deda:

donela sam kuci josh jedan materijal od kojeg za promenu znam shta cu da sashijem:lol:
al mi bezveze jer cu moci da nosim tek kad otopli
a ovo sve shto imam u planu, nikako da se nakanim da iskrojim :neutral:

inache nashla mi je komshinica tj njena sestra knjigu bagatovu shto je ishla uz mashinu :D
ima svashta :D
josh samo da nadje osnovne krojeve, pa da se s teorije bacim i na praktichno primenjivanje :klap:

čoveče kako su dobri ti materjali!!!!!!!!!!!!!
Hoću ja da naučim da šijem! Ili bar da nađem dobru šnajderku.

Majče, gde je ta tvoja čuvena šnajderka? I gde nalaziš te materjale?
I hoćeš da me naučić da čijem. Ozbiljna sam!
Mislila sam čak da upišem i neki kurs šivenja. Ima u Božidara Adžije. Mada mislim da tamo ne može nešto puno da se nauči ako ti sam nemaš mašinu i td.
Kako se ulazi u taj svet uopšte?

ova nazovi chipka i ovaj materijal na kochije :lol: sma kupila u onoj metrazi na kg
a saten u suknu
moja chuvena shnajderka je ovde kod mene u selu, ali joj vishe ne nosim da mi shije od onda kad mi je skarabudzila onu crvenu haljinicu:sad2: :evil:
tako da sam sad sam svoj majstor za ove neozbiljne radove
ja bih rado ishla na neki kurs, ali bez mashine slaba vajda :(

Back