ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
BILO BI 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
enterka, sunce li ti tvoje,
ESTERKAsunce ti TVOJE
![]()
Hvala Affro, boja s ne vidi dobro, obična crna vunica, i brzo napredujem.
Međutim, pošto je danas nedelja, onda ne pletem, pa nastavak u ponedeljak...
Nego ja i daljeda esterka postavi slike svog šala i kape, a majche je trebalo da pokaže kako je ispao bolero od pentagona...
i dok tako čekamevo jedan praktičan video snimak, kako spojiti (nastaviti) niti kad se dodaje novo klupče vunice:
shvatila sam sta predlazes, samo ne znam kako se to radi, kako sad mogu da dodam sa obe strane?
nisi shvatila...ja ti predlažem da dodaš koliko ti treba samo sa jedne strane tim oriz bodom
možeš i sa tim iglama što imaš, te DVIJE
bolero chekate jer ga mama plete kuci, a ja sam u ns-u pa zbog praktichnih razloga nema slike
inache koliko sam videla sam slichke koju mi je mama poslala na mob, izgleda kao sa slike
josh samo da smo velichinu potrefile..
rukave je nashtrikala do laktova, pa kad probam videcemo da li ce nastavljati ili ce ostati tako...
sad shtrika onaj deo za kragnu i mislim da joj je malo problem jer nismo skontale koliko dugachko to treba da bude![]()
da ceco, mislim da cu tako da uradim, mada sinoc kad sam izvukla iglu, provukla vunu kroz ocice i izmerila po nekim dzemperima, vidim da je taman, jedino sto ce ranfla biti malo zategnuta.
gotov je bolero, gotov je bolero
ne mogu da dochekam da ga probam
samo da smo velichinu potrefile![]()
Je l' ideš kuće ovog vikenda?![]()
Eh, hvala. Nisam ga kupila, pronašla sam ga u moru materijala koje imam u kutiji...
pa znas ono kad bi nesto da menjas,pa odes kod frizera ,pa se osisas.ja sam shvatila da ti se to, kakvo god da je , krzno na kapuljači ofucalo, pa da ga živneš malo
ako ne izgleda loše, što bi ga dirala
gdje ja spomenuh živuljke?![]()
da nemas nesto sa dugackim dlakama![]()