Moje kreacije

:(
mislila sam da ima neka fora za jache i slabije zabice....
shta cu sad:think:
a izebala sam se sa tim, nemate pojma koliko...
svidja mi se kako je ispalo, pa ne mogu da batalim, hocu da nosim...
jedva navuchem na kukove..tj na kukovima mi je ok, ne steze me puno, ali zato kad predje na guzu :sad2: a razlika u shirini je mozda 10cm najuzi deo kukova i najshiri deo

...Majce suknjica je preslatka, mnogo ti lepo stoji, svidja mi se boja i duzina....
...Ceki slazem se da moze da prodje i kod nas malo "jacih" u listomiva...
...moja mama je sve svoje suknje odavno oparala...a zasto nikad nije imala odgovor...i mnogo mi je krivo zbog toga,
imala je tako lepih sukanja i sakoa, bluzica...sve je ona to "fino sredila"...

konachno je mama zavrshila onaj letnji dzemperak, a leta ni od korova :eek:
fali mu dugmence za gore

vunica je na oko lepa, ali je za shtrikanje uzasna:vudu: ja sam od iste plela bolero drugarici:dash: znachi pletem i psujem, mama isto:evil: kachi se sama za sebe, za ruke, za nokte, ne daj boze da treba neshto da se opara:confused:

evo mustre

fali mu dugmence za gore
vunica je na oko lepa, ali je za shtrikanje uzasna:vudu: ja sam od iste plela bolero drugarici:dash: znachi pletem i psujem, mama isto:evil: kachi se sama za sebe, za ruke, za nokte, ne daj boze da treba neshto da se opara:confused:
evo mustre

Majche jaknica je prelepa... a to za predivo :think: ima takvih vunica/konaca koji sadrže malo lana koji se tako "kače" , a ima i onih koji pak previše "beže", tj. klizave su. NE znam koja mi je gora za pletenje...

fali mu dugmence za gore

evo mustre

evo torbe :D
od malih dzepica sam odustala kad sam skontala da skoro nishta ni ne stavljam u njih, pa sam napravila jedan kao veci, vishe dodje kao pregrada nego kao dzep

....bravo, bravo, bravooooooooo....:D

....ovaj letnji dzemperak izgleda predivno, koliko god da ste se mucile, nebitno sad, ispao je kao pena, divan...
....a za tasnu vec rekoh tamo na temi sta mislim...
....i slazem se sa Ceki, razmisljaj malo o tome da se usmeris na modu...:D

majche, a jel može da se naruči kod tebe takva torba?
ozbiljno, ne šalim se, baš mi se sviđa....

:D
pa sad...ovo mi je prva torba :lol:
ne znam bash da l bih se josh uvek usudila da shijem nekom drugom, pa da mu se ne svidi :think:
josh malo da se vezbam..eno drugarice mi vec izvoljevaju :eek:
jedna kaze meni moze ista ovakva, samo crna, al zato druga :lol: e i ja bih crnu, ali sportsku i jednu za grad i jednu veselu... :eek:

:D
pa sad...ovo mi je prva torba :lol:
ne znam bash da l bih se josh uvek usudila da shijem nekom drugom, pa da mu se ne svidi :think:
josh malo da se vezbam..eno drugarice mi vec izvoljevaju :eek:
jedna kaze meni moze ista ovakva, samo crna, al zato druga :lol: e i ja bih crnu, ali sportsku i jednu za grad i jednu veselu... :eek:

Odlicno, znaci mozes da pocnes posao :) narudzbine vec stizu. U pravu je Bi, vidi se da imas talenta za dizajn, pa sto ne bi spojila lepo i korisno.
Meni se svidja i ona roze suknja sa dzepovima, a i tasna naravno.

Back