Moje kreacije

Maki, lepa suknjo-haljina, i dobro su ispale te žabice od lastiša...

e da, samo da znaš da ti zavidim, što nalaziš vremena i snage za šivenje...
ja bih vremena još i našla, tu i tamo, ali nešto nemam snage po ovim vrućinama...

Ja samo da prijavim da još uvek kilavim onaj prsluk za sestru...

Nikako mi se ne sviđa vunica, mnogo je čudna kombinacija konca i boje...:confused:
Neka crno-crveno šarana vunica i šta god sam počela neće da se uklope mustra i predivo.., :poludeo:
Evo oparala sa već treći put predni deo i večeras počinjem ponovo sa novom mustrom...:strika:

Ustvari šta god da probam ne dolazi lepo do izražaja zbog tog prediva :roll:

I tako, ja i dalje muku mucim da doticnim prslukom, ali sam posle cetvrtog paranja napokon nasla mustru koja "ide" uz ovu vunicu.
Jos malo pa gotov, ako se setim slikacu ga pre nego odnesem sestri (i nadam se da ce se lepo fotkati, jer se bas namucih oko njega).

ja samo da vam najavim da za vikend idem kuci i da moram da napravim pakleni plan :lol: kako da postignem da sashijem sve shto sam zamislila:think:
mozak mi je podivljao, videla sam toliko lepih materijala, u glavi vec milion ideja, ali moram se ogranichiti na one jednostavnije koje ne zahtevaju puno krojenja /ukrajanja jer em nemam vremena, am nisam toliko veshta...
vec sam kupila neki diiiiiiiiiivan, divan materijal za haljinicu, to je neki tanak pamuk u pitanju, na razne sitne cvetice..uzela 1.60m za haljinicu na duge rukave..dok sam ushla u bus vec sam smislila nehsto drugo :lol:
nek mi je bog u pomoci:worth:
e da, ponecu iglice za shtrikanje od kuce i taman da se konsultujem sa mamom kako da shtrikam neki bolero shto sam snimila..tako da bar cu neshto korisno da radim kad nema posla :)

majce da nisi sliucajno videla gde se u n sadu organizuje kurs sivenja.pisalo je pre mozda 2 nedelje u 24 sata,al sam bacila novine.mogla bih se malo zezati sa tim preko zime.i onako mi masina stoji,znam samo da teram pravo.mada bih trebala nekome da je odnesem na popravku jer mrsi konac

pa da,hvata prasinu :)neka bagat ruza
par puta sam nesto porubila na njoj,eto toliko je radila,a kupio mi je tata kad sam diplomirala,znaci predvadeset i nesto godina
pitao je sta bih htela,a ja kokoska masinu...
ko neka snasa

je l ruza step
jel onako u koferchetu ili je sa postoljem?
chitala sam negde da je od tih starijih bagatovih ruza step najbolja :)
jaooooooooo ocu mashinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:besna:
sve se neshto razmishljam, za mene pochetnika da l je bolja opcija da uzmem neku stariju polovnu, ili neku noviju jednostavniju:think:
gledala sam tako i po net-u...

...ja imam Visnju...jednostavnija je od Ruze...i u kofercetu...
...podmazana stoji sto godina, verovatno bi trebala opet da se podmaze i da radi....
...a nisam sela za nju zadnjih 20 godina, i meni tata kupio kad sam rodila stariju cerku,
tad sam imala milion ideja, posle me ne znam ni kako ni zasto proslo....

kako vam nije zao da vam chame mashine:rida:
:lol:
shto sam kupila lepe materijaleeeeeeeeee:zaljubljena:
ustvari 3 su lepa, a onaj cetvrti ne znam shta mi bi, ne smem ni da ga opsihem jer cete odmah reci da je bljak, a nije:lol:
mozda ga okachim tek kad bude gotov proizvod :think:

VIdim kujete planove za nove jesenje kolekcije ,
a ja nikako da se nateram na šivenje , jer i dalje nemam svoj prostor ,
gde mogu da se razbaškrim i ne sklanjam lom, dok ne završim projekat.

A za pletenje još božpomozi... tu mi ne treba neki prostor...

Poslednja izmena:
hehe gle ceci al je nafilovala smajlice :)
ja rekla mami da najavi komshinici da cu sutra da zasednem ceo dan kod nje:lol:
kaze ona jutros kuhinja i trpezarija su okrechene, pospremljene, na mashini chak nishta ne stoji sem konaca(a inache se spushta na nju sve i svashta, ko shta stigne:lol:) i samo cheka na tebe :D
ne moz milica(komshinica) da te docheka da vidi shta si sad izmislila :D

...Majce i jeste mi zao i nije..ne znam ni sama,
da sijem ne znam, a da se ucim sad malo mi kasno....
..rado bi je prodala, samo vise ni ne znam kome, a ni
kako bi je bilo kome transportovala kad je kod mame u selu....

...jedva cekam da vidim te tvoje nove rukotvorine:)

dsc05374resize.jpg

da naglasim da je ovo sve bebece mala shtrikala, ja se ove godine josh nisam prihvatila iglica

Back