Moje kreacije

Ma pusti ceci, nek se valja, videćeš kad i ona isplete po maminom objašnjenju. :lol:
A šta kaže mama, da ja leđa i rukave ispletem na dve igle? A koju mustru?

da
najbolje da ih ispletesh, a shto se mustre tiche pa ne znam...
ako cesh taj heklani okrugli deo da pravish sa nekom mustrom, po meni bi najbolje bilo da ledja i rukavi budu klot, tj bez neke mustre samo chisto, da ne bi ispalo previshe kitnjasto
ali ne znam kako ti volish
mozda i da oko rukava malo naheklash koji red :think:

ja isto nemam nichim novim da se pohvalim, ali:D
shijem haljinu za svadbu i kupila sam materijam pa mogu time da s ehvalim :zurka:
nisam bash bila sigurna u boju, ja sam zamishljala neshto malo tamnije, ali sad kad sma uslikala vidim da je to upravo ono shto sam zelela:klap:
evo slichke sa i bez blica
meni je izgledao mnogo svetlije, pa sam se dvoumila
u pitanju je pamuchni saten, tegli se taman dovoljno, a nije glindzav i ne sija se preterano:)

uf ne mogu da vam objasnim
odustala sam od one crvene shto sam pitala jeku, ali probala sam juche u gradu jednu i moram brze bolje kod krojacice dok se ne predomislim:mrgreen:
bice malo iznad kolena, uska, imace samo napred nabore neke, i dole sa jedne strane ce deo biti uhvacen malo i podignut sa delom materijala pa ce izgledati kao da je mashna-a nije (meni nije bash izgledalo lepo to na veshalici, ali kad sam je probala :eek:) sechena ispod grudi, srcast izrez i razmishljam se ocu li bratele ili ne:think:
probajte da zamislite:lol:

hvala:rumenka:
ovo je bash grubo crtano...
kad sam bila mala, mislim osnovna shkola crtala sam do besvesti, sve i svashta, ali najvishe sam volela da crtkam haljine i tako to:mrgreen:
chak smo drugarica i ja imale kolekciju papirnih lutkica, preko 100 razlichitih sigurno, koje smo nas 2 crtale sve u koloru, imale su nacrtan kupaci, a ja sam crtala haljine pa smo to rezale i "oblachile" ih, pravile izbor za miss:D
boze kad se setim:think:
a da ne pricham da sam isto od malena(2.-3.razred) ja crtala krojachici shta hocu i komandovala naravno:zcepanje:

Ja samo da javnem da sam došla do one pletenice, ponela sam pletivo na posao :lol: i uposlila ženu za koju sam bila sigurna da zna to i naravno pokazala mi i ukapirah iz prve.Čak deluje prosto , ali kada ne znaš onda je komlikovano:roll:

Inaše pletem bolero i on će biti klot a oivićićuga sa tom pletenicom koju ću posebno isplesti.Čim završim postaviću sliku da vidite.:D.

Back