Dobro jutro,
majche svaka cast na prvom "delu" - super ti ispao sal.

Sad mozes i nesto malo teze da pocnes
A kosuljice i suknjica su preslatki.... i lepo ti pristaju.
Tvoja mama je profi pletilja
hvala ceci
i u moje ime, a i u mamino

kad se setim samo kakve je pre radove ona shtrikala, bahs je nashla jedan dzemperak pre neki dan i ona ne moze da se nachudi kako je tu mustru izvela, sav je u nekim pletenicama, rupicama a vunica tanka, morala je na najtanje iglice to shtrikati

neka svetlo roze boja, a ja nisam bash neki ljubitelj iste

mada tako je lep rad da ga mozda i ukombinujem sa nechim

okachicu josh neke njene rukotvorine da vidite
Majce,mnogo su ti lepo ispale stvarcice. Bas lepo.
Sve je super. A za dzemper mami svaka cast. Moze da ti istrika kais, pa da nosis tako?
Ja sam bila juce u onoj radnji na Kalenicu. Jao

Kolika radnja i cega sve ima...Bazala sam tamo 45 min sigurno. Ima sve!
Uzela sam crni somot, ko majcetova suknja i jedan beli vuneni. Od crnog cu moci dve suknje posto je 140 duzina. I to sam sve zajedno platila 350 din

A imam i dve knjige, dobila od drugarice- Burdino "Perfetkno krojenje i sivenje" i "Teoriju krojenja". Knjige su iz 1976. ali ima sve detaljno nacrtano, objasnjeno, cak i sa merama svim za neki 38 broj.
I danas cu da krenem nesto da radim
edit- nisam uzela postavu
moja somot suknja je bez postave, a ne lepi se za charape
moz postavu naknadno uzeti
shto se tiche pojasa za dzemper, to smo i mi mislile, ali nazalost nije izvodljivo

vunicu je mama dobila josh proshle godine od prijateljice koja nije mogla da izadje na kraj sa njom
i negde pred kraj mama skonta da ce joj faliti malo za kragnu ili za rukav(a poshto je sve neshto prepravljala, nije bash bilo malo)
jedva sam nashla 2 klupcheta, ostalo od proshle godine i to sam iskopala...bilo je knap
u ki nema radnje sa tim na merenje, samo ove regularne

a kad odem u radnju sa materijalima(narochito te na merenje jer tu mogu sve da izvuchem, ispipkam, obmotam oko sebe

), ja ko narkoman
ochi mi zacakle, mozak krene da radi 200 na sat-shta bi bio dobro od kog materijala, da l suknja, da l haljina, pa koji kroj....

bash vam zavidim

u bg-u ima i veci izbor nego u ns-u
...Majče svaka čast...salče ko šećer, za prvi put bolje nije moglo..
...bluzice i suknja, tačno bolje izledaju kad obučeš, mnogo mi se dopadaju
modeli i kako ti stoje naravno....imaš odličnu krojačicu i drži je se i dalje
em ume da ti ugodi, em to što želiš teško možeš naći u prodaji....
...bravo za mamu, žemper je divan, i što reče Trojanka, ja bi samo jedan
kaiš isplela, ako ima još te vunice i rešila pitanje....
pa zna mene moja krojachica, mora me znati u svaki shav kad mi shije od 10e godine

ali vec je stara i nema bash vishe ni volje ni strpljenja

ja se prosto plashim shta ce biti kad ne bude vishe mogla shiti ili ne daj boze ono drugo

zato se polako sama interesujem i za shivenje samo po sebi, ne samo za fantaziranje shta ce od kog materijala da bude