EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
@cecilija64
Nego drage moje i dragi moji, ko još ov vas volim sam da kreira i šije garderobu za sebe i još po nekog, a da mu to nije profesija?
Umem vrlo solidno da sijem, ali jos uvek nisam sve probala.
Da, sila sam za neke bliske osobe.
Nije mi to profesija.
Kako se počeli sami da šijete, da li ste samouki ili ste išli na neki kurs?
Davno. Mislim da ima jedno 15-20 g, otprilike.
Sama sam naucila.
Da li šijete iz ljubavi ili iz potrebe, bilo materijalne bilo da vam je građa zahtevna?
Kad stignem siti (u zadnje vreme sve redje, nazalost), to radim prvenstveno zato sto volim. Sa uzivanjem nosim sasiveno. Konkretno ulaganje (koje nije lako ni jednostavno), ali i vrlo konkretni i opipljivi rezultati.
Kačite i fotke svojim kreacija, pa da se malo hvalimo svojim umećem!
Nikad nisam fotkala garderobu koju sam sasila, ali zasto da ne
? Potrudicu se da napravim neku fotografiju sasivenog.
Ova tirkizna majica i satenska suknja (šila sam i top od istog materijala) su mojih ruku delo.
Lepo sasiveno i lepo ti stoji
.
Nego drage moje i dragi moji, ko još ov vas volim sam da kreira i šije garderobu za sebe i još po nekog, a da mu to nije profesija?
Umem vrlo solidno da sijem, ali jos uvek nisam sve probala.
Da, sila sam za neke bliske osobe.
Nije mi to profesija.
Kako se počeli sami da šijete, da li ste samouki ili ste išli na neki kurs?
Davno. Mislim da ima jedno 15-20 g, otprilike.
Sama sam naucila.
Da li šijete iz ljubavi ili iz potrebe, bilo materijalne bilo da vam je građa zahtevna?
Kad stignem siti (u zadnje vreme sve redje, nazalost), to radim prvenstveno zato sto volim. Sa uzivanjem nosim sasiveno. Konkretno ulaganje (koje nije lako ni jednostavno), ali i vrlo konkretni i opipljivi rezultati.
Kačite i fotke svojim kreacija, pa da se malo hvalimo svojim umećem!
Nikad nisam fotkala garderobu koju sam sasila, ali zasto da ne

Ova tirkizna majica i satenska suknja (šila sam i top od istog materijala) su mojih ruku delo.
Lepo sasiveno i lepo ti stoji