![]()
Majche baš ti lepo stoje haljinice, lepo pada materijal...
A sa takvim nogicama bi mogla 'ladno i džak da obučeš opet bi delovala kao 1.000.000 $
..sve isto da ne kucakm ponovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Majche baš ti lepo stoje haljinice, lepo pada materijal...
A sa takvim nogicama bi mogla 'ladno i džak da obučeš opet bi delovala kao 1.000.000 $
Treba mi jedna pomoc, mozda nije za ovu temu al ajde sad.. xD ne zamerite... Danas sam dobila masinu za sivenje marke Privileg, model 314... Ja umem da sijem ali odavno to nisam radila, otkada sam zavrsila srednju tekstilnu od tada nisam nista dohvatila... E sada zanima me kako pravilno da namotam konac na ovu masinu, jer sam ja ucila na staroj singerici i na njoj znam, ali na oboj mi je tesko.... Znam da stavim spulnu na mesto gde treba ali plasim se da ce mi igla puci kada krene namotavanje... potpuno sam se zbunila....pomagajte ako znate...
treba mi pomoć
imam vunicu za kapu i šal
za kapu nemam okrugle igle i treba da počnem na obične, debele..debela je i vunica (dupla)..e, sad, problem je što dugo nisam plela..i sad..sa koliko očica da počnem? glava mi je malo poveća, zato i pletem...počinjem sa 1,1..onaj klasični rebrasti bod, prva kriva...ali koliko? nemam ni blagu predstavu..2o? 3o? 4o?...mjerila sam obim glave ..od tjemena do čela, preko ušiju...'bem ti 2 moja pedlja
Ceco?
Ceco, draga, samo sa koliko očica orijentaciono da počnem, da ne bi parala 4-5 puta, nego eto samo jednom (eventualno 2)..računaj da mi je glava veća od normalne
inače, znam , ustvari, znala sam da pletem kape
i sve ostalo...nekad
i hvala za link