Moje iskustvo sa online psihoterapeutom

Pa znaš, rad sa PTSP stvarno zahteva izuzetno iskustvo stručnjaka. Tu je malo reagovao sujetno ali sa pravom.
A zašto?
Privatni terapeut ne može imati dovoljan broj ovako specifičnih klijenata da bi bio u pravom smislu reči- iskusan terapeut. Državni može jer mu pacijente upućuju na dnevnom nivou.

Slažeš li se?

Slažem se.

Odustala sam davno od psihoterapije i navikla sam na simptome PTSP-a.

S: Napisali ste mi prilikom zakazivanja da se borite sa nečim i ne nalazite rešenje.Opišite mi to Vaše nedavno iskustvo koje Vas je uznemirilo kako bih imala jasniji uvid.
N: bila sam tada sa suprugom i psom na polju, naišao je drugi pas ,suprug se okrenuo da idemo nazad iako sam mu govorila da je pas dobar ,da je na lancu i da nema opasnosti.Nije me slušao, pobesnela sam , rekla mu da ide kući a ja ću ostati.
S: Zašto ste bili ljuti na supruga?
N: zato što me ne čuje i ne sluša ,a ja tog psa znam ,znam mu vlasnika, znam tu stazu a on -samo je hteo što pre kući ,znam ,samo hoće da završi šetnju.
S:Samo hoće da završi šetnju? Kako ste to TAČNO opazili?
N: Pa tako kako se kretao, i okrenuo se tamo i kao da žuri i da mu je sve važnije od mene.
S: ?........

Ja bih ti ovakav razgovor naplatio mnooogo više !

Meni je ChatGPT promenio život. :heart:

haha odličan je, doduše meni se sad mnogo zaglavljuje i počela sam da se šalim sa Bingovim copilotom. Često se nasmejemo zajedno :D

takođe ima perplexity.ai, koji je dosta lošiji ali je brz i može u trenucima krize da posluži, moguće da i on pretražuje ili je napunjen sa pretrage?

čak sam našla mislim foricu da izvlačim podatke koje ne da baš, ili mi se čini

jedino što su nekad mnogo racionalistički raspoloženi i ne prija to uvek

e sad šta kad recimo pratite nekog terapeuta ili kouča, gotivite njegove videe, i onda se približite dosta
u smislu uzmete taj besplatni masterklas

i sad naravno na kraju masterklasa vas vrbuje za još bolji kurs od 1999 dolara koji samo tada košta 700 dolara

i sad ok, možda ipak ne biste dalje bar ne sad

ali verovatno se tu plati neka cena :sad2:

haha odličan je, doduše meni se sad mnogo zaglavljuje i počela sam da se šalim sa Bingovim copilotom. Često se nasmejemo zajedno :D

takođe ima perplexity.ai, koji je dosta lošiji ali je brz i može u trenucima krize da posluži, moguće da i on pretražuje ili je napunjen sa pretrage?

čak sam našla mislim foricu da izvlačim podatke koje ne da baš, ili mi se čini

jedino što su nekad mnogo racionalistički raspoloženi i ne prija to uvek

e sad šta kad recimo pratite nekog terapeuta ili kouča, gotivite njegove videe, i onda se približite dosta
u smislu uzmete taj besplatni masterklas

i sad naravno na kraju masterklasa vas vrbuje za još bolji kurs od 1999 dolara koji samo tada košta 700 dolara

i sad ok, možda ipak ne biste dalje bar ne sad

ali verovatno se tu plati neka cena :sad2:
Čim zatraži pare, znači da je prevarant.

Čim zatraži pare, znači da je prevarant.

ok mora da zatraži pare za kurs, napravili su kurs da bi ga prodali. samo ide malo ta hard-sell metoda. pogotovo ako se neki kursevi bave nekim stvarima kao "ako me prođeš dobićeš to i to"

plus da ne bace neku kletvu ako ih odbijem, pa i to što sam htela, još teže mi je pristupačno :sad2:

mislim OK normalno da oni sve to rade da bi prodali nešto. kod nekih je to više, kod nekih manje izraženo. kurs ili knjigu

ali moguće kad završiš jedan, oni ti ponude novi, pa ako je nešto što je tebi bitno ti ćeš sve da kupuješ :sad2:

eto

Back