Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stikle-1374257208-8158.jpg

visoka elegancija,by night

Fenomenalne :heart:

Bas su zgodne. U mom stilu. Zahvalna boja, i čini mi se da nije previsoka peta, ali ne vidim dobro.
Hvala. :) Jeste, boja ide uz sve, bukvalno se stope sa bojom kože...Peta je 9cm, ja inace ne nosim visoku, ali ove ne osetim kad hodam, a bas pesacim.
..dopadaju mi se bas;)
Hvala. :)
(jeste da ih lagerujem, ali bile povoljne vbas, pa pusto zensko, jos "samo ove"... :rumenko:)

...cini mi se da odavno ovde postoji dogovor da se iskljucivo kace fotke kupljene obuce, nista sa neta....al' sve uzalud....
Nemoj da te to čudi zato kada novi član dodje i vidi mix postavki,bez obzira da li na prvoj strani postavljač teme ostavlja uputstvo za upotrebu,onda novajlija,gde spadam i sam,postavi kadgod svoju a ponekad sa neta fotku.Zauzmite stav,pa se neće dešavati.Moje je mišljenje!Veoma je lep i nekako prisno intoniran ovaj pdf,pa bi bilo lepo taj utisak da ne kvarimo,već da se dogovorimo!:)
Dozvoli:
7416.bombonjera.jpg

Nemoj da te to čudi zato kada novi član dodje i vidi mix postavki,bez obzira da li na prvoj strani postavljač teme ostavlja uputstvo za upotrebu,onda novajlija,gde spadam i sam,postavi kadgod svoju a ponekad sa neta fotku.Zauzmite stav,pa se neće dešavati.Moje je mišljenje!Veoma je lep i nekako prisno intoniran ovaj pdf,pa bi bilo lepo taj utisak da ne kvarimo,već da se dogovorimo!:)
Dozvoli:
7416.bombonjera.jpg

....za ovakvu tortu svim sve oprastam:rumenko::lol:

...cini mi se da odavno ovde postoji dogovor da se iskljucivo kace fotke kupljene obuce, nista sa neta....al' sve uzalud....
Potpuno je normalno da novi članovi nisu sasvim upućeni kako tema funkcioniše.
Zato im treba skrenuti pažnju, ali ne bi trebalo da nam bude teško ako znamo (a ja znam :flert: ) da ih uputimo tamo gde bi mogli da postave ono što žele.
Zato evo teme za Ginger http://forum.krstarica.com/showthread.php/467054-Zaljubljena-stopala-foto-galerija
Ja se tu nauživam :D

Apelovala bih da se na ovoj temi ne kače fotografije obuće sa interneta, već naše obuće, vidim da ste to već spomenule, mene nije bilo jedno vreme, pa nisam ispratila šta se izdešavalo u međuvremenu u potpunosti.

Priložene fotografije su lepe, ali imamo posebnu temu za njih, hvala korisnicama koje su skenule pažnju ranije. :)

Ovo nisu moje cipelice nego jedne devojke u autobusu. Moram da priznam da mi lepo izgledaju i lepo njoj stoje. Vitka je, uske farmerke... ali kako hoda u tome. Ja se na platformama uvek osećam užasno nesigurno, da ne kažem da imam vrtoglavicu.
Fotografija0955.jpg
Fotografija0955a.jpg

Ovo nisu moje cipelice nego jedne devojke u autobusu. Moram da priznam da mi lepo izgledaju i lepo njoj stoje. Vitka je, uske farmerke... ali kako hoda u tome. Ja se na platformama uvek osećam užasno nesigurno, da ne kažem da imam vrtoglavicu.
Pogledajte prilog 305192 Pogledajte prilog 305193

Не свиђају ми се, не волим када ципела има тако малу основу. За повреде зглоба душу дало.

Vitka je, uske farmerke...

Другим речима, има ноге као шестар.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back