Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok bwe. Al saću ti opričam:

Nači, prvo je došla Linda i prozvala miševe i to.
Onda su svi ćutali, pa ko velim da je ispoštujem pa sam se javio i apelovao da se miševi jave.
Onda se javio i buki i pasivni i puramoca.
Onda je to bilo zanimljivo i simpatično.
Onda je došla affrodiita i počela nikog drugog do mene da ispituje i proziva za te miše.
Onda sam je uputio na Lindu.
Onda je ona nastavila da me presira i bez omalovažavanja i vređanja naziva drvenim advokatom i svačim nešto.
Onda je, kad joj je dosadilo, ustanovila da sam se ja njoj obratio, a da me ona ništa nije pitala.
Onda se završio dan prvi.
Onda je došla Mileva i kao jedan ajne grande serbiše junak odgovorila hrabro na inicijalni post. Još jedanput rispekt Mileva.
Onda sam pohvalio Milevu i pomenuo da je to pravi gest, a ne ovo što affrodiita radi.
Onda to nije bilo zanimljivo i simpatično affrodiiti.
Onda je tvrdila je nečim vređam i da će to da se reši valjda na višoj instanci.
Onda sam pokušao da joj objasnim da tu uvrede nema i celu genezu svega narečenog, te naveo da je to što bi uradila jadno.
Onda je napisala nešto u čemu nisam video nikakav smisao.
Onda sam napisao ''Joj bre...:(''
Onda je došla Mileva i još jedanput demonstrirala kuraž i sve. Joše jedanput rispekt Mileva.

ja i dalje ne rayumem
1.zasto ona proziva miseve
2. ko su misevi
3. zasto ne proziva klonove
4. zasto bi svako ko pise na ovoj temi trebao da se osti misem, tj isprozivanim ako nastavi da pise kao i do sada

sve je ocigledno u najboljem redu jer nprasno su nam nestale fensi klonovke i ....zivot tece dalje....

ne razumem...
kad ne pišem nekom vreme zaista nemam kompleks više vrednosti pa da mislim da kao nezamenjiva, neponovljiva i sl tema sam pp

odlično
već se oseća dašak novog raspoloženje
posto si mi se obratila evo da ti kazem
zasto mi pises kakve komplekse imas/nemas ,kakve to veze ima?

a misevi su svi koji ti se obracaju u trecem licu jednine/mnozine kako god,koji se ovde lizu i u istom postu optuze za oni sto sami rade.koriste jeftine stilske figure da spuste drugog a pokazu samo svoju zavist/prostotu/mizeriju-eto vidi da l mozes da se pronadjes pa da nastavimo igranku bez prestanka

ovde je zavladala takva seljana da sam zgrozena,i ne hvala nije mi potreban tvoj savet da nadjem drugi forum,niti bilo ciji
sarene fotografije,jeftine poskocice,takmicenje u bistroj supi
kvalitetne diskusije nema,ali nije samo to(posto mozes da skocis kako ja i nisam dala neki doprinos u istoj,sto je polovnicno tacno) ali nema ni inteligentnog humora,ni nesto pametno da se procita
sve sam lizliz i kakve sve gluposti da te bog sacuva
leglo licemerja,samo ogovarate,pa stigne do usiju i onih kojih se tice,a i inace do tufjih usiju
eto ako mozes da napises nesto kao odrasla osoba,bez palanackih fazona onda ok,ako ne bolje preskoci i ne odgovaraj,jer ucestvovati necu
dodjete tu i kukate kako vam je dosadno,e pa dobile ste zabavu,sad ni to ne valja je l

dakleM
noblesse oblige...
neko živi u provinciji a neko je iako je otišo u beli svet trbuhom za kruhom idalje nosi u sebi
dugo je i vešto krije pa ipak ona iszbije na površinu....

možda je moje pisanje doprinos da forum bude grand parada-ne znam, ali ako ti tako kažeš onda je verovatno tako jer ti je materija poznata

sve što si o forumu pisala, učmalosti i sl neka je i istina - način na koji si se ponela je sraman

ne mogu da verujem da ona Hanibal 77 može da spadne da se krije iza klona...kad si toliko hrabra, samosvesna, uzvišena i sl zašto ti je uopšte trebala fesjica da kažeš sve sto zaista misliš.
ovo što si mi sada napisla poštujem, to je tvoj stav i javan je, može da mi se sviđa ili ne, može da me isprovocira ili ne ...ali je tvoj. i to cenim
a ono što si radila je ispod nivoa koji sam od tebe očekivala

Onda su svi ćutali, pa ko velim da je ispoštujem pa sam se javio i apelovao da se miševi jave.
Onda se javio i buki i pasivni i puramoca.
Onda je to bilo zanimljivo i simpatično.
Onda je došla affrodiita i počela nikog drugog do mene da ispituje i proziva za te miše.
Onda sam je uputio na Lindu.
Onda je ona nastavila da me presira i bez omalovažavanja i vređanja naziva drvenim advokatom i svačim nešto.
Onda je, kad joj je dosadilo, ustanovila da sam se ja njoj obratio, a da me ona ništa nije pitala.
Onda se završio dan prvi.
Onda je došla Mileva i kao jedan ajne grande serbiše junak odgovorila hrabro na inicijalni post. Još jedanput rispekt Mileva.
Onda sam pohvalio Milevu i pomenuo da je to pravi gest, a ne ovo što affrodiita radi.
Onda to nije bilo zanimljivo i simpatično affrodiiti.
Onda je tvrdila je nečim vređam i da će to da se reši valjda na višoj instanci.
Onda sam pokušao da joj objasnim da tu uvrede nema i celu genezu svega narečenog, te naveo da je to što bi uradila jadno.
Onda je napisala nešto u čemu nisam video nikakav smisao.
Onda sam napisao ''Joj bre...:(''
Onda je došla Mileva i još jedanput demonstrirala kuraž i sve. Joše jedanput rispekt Mileva.

Toliko "onda"na ovako malom prostoru...to ne sluti na dobro, i šta je bilo onda....:D

dakleM
noblesse oblige...
neko živi u provinciji a neko je iako je otišo u beli svet trbuhom za kruhom idalje nosi u sebi
dugo je i vešto krije pa ipak ona iszbije na površinu....
mileva koji je tvoj problem s provincijom?imas neki kompleks sto zivis bogu iza nogu?meni to nije problem zaista,tretiram te ko svakog drugog sagovornika,tako da ne moras uopste da spominjes moje geografske koordinate,ovo bez ikakvog podyebavanja ti kazem

možda je moje pisanje doprinos da forum bude grand parada-ne znam, ali ako ti tako kažeš onda je verovatno tako jer ti je materija poznata

sve što si o forumu pisala, učmalosti i sl neka je i istina - način na koji si se ponela je sraman

ne mogu da verujem da ona Hanibal 77 može da spadne da se krije iza klona...kad si toliko hrabra, samosvesna, uzvišena i sl zašto ti je uopšte trebala fesjica da kažeš sve sto zaista misliš.
ovo što si mi sada napisla poštujem, to je tvoj stav i javan je, može da mi se sviđa ili ne, može da me isprovocira ili ne ...ali je tvoj. i to cenim
a ono što si radila je ispod nivoa koji sam od tebe očekivala
dakle ovako :lol:
smetala ti fejsica,da li si ti svesna da sam bila supermoderator koji zna sve fazone pronalazenje ip adrese,uporedjivanja i to?niko se nije krio iza klona,klon je otvoren da malo promrda sto je vidim i uspelo jer ste se ucutale ko peezde posle nekih stvari recenih ,ha je l nije tako?bar je jedna stavila prst na celo:zper:
o cemu pricamo sada?
sta sam rekla sto nisam rekla ovako?ljuti si na sebe sto si ocekivala nesto drugo od mene?to nije moja stvar,proci ce te:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back