- Poruka
- 21.194
lola, vala i ti si dosta plesala ovde.![]()
joj,pa sta cu kad volim da plesem...ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lola, vala i ti si dosta plesala ovde.![]()

Ma jok bwe. Al saću ti opričam:
Nači, prvo je došla Linda i prozvala miševe i to.
Onda su svi ćutali, pa ko velim da je ispoštujem pa sam se javio i apelovao da se miševi jave.
Onda se javio i buki i pasivni i puramoca.
Onda je to bilo zanimljivo i simpatično.
Onda je došla affrodiita i počela nikog drugog do mene da ispituje i proziva za te miše.
Onda sam je uputio na Lindu.
Onda je ona nastavila da me presira i bez omalovažavanja i vređanja naziva drvenim advokatom i svačim nešto.
Onda je, kad joj je dosadilo, ustanovila da sam se ja njoj obratio, a da me ona ništa nije pitala.
Onda se završio dan prvi.
Onda je došla Mileva i kao jedan ajne grande serbiše junak odgovorila hrabro na inicijalni post. Još jedanput rispekt Mileva.
Onda sam pohvalio Milevu i pomenuo da je to pravi gest, a ne ovo što affrodiita radi.
Onda to nije bilo zanimljivo i simpatično affrodiiti.
Onda je tvrdila je nečim vređam i da će to da se reši valjda na višoj instanci.
Onda sam pokušao da joj objasnim da tu uvrede nema i celu genezu svega narečenog, te naveo da je to što bi uradila jadno.
Onda je napisala nešto u čemu nisam video nikakav smisao.
Onda sam napisao ''Joj bre...''
Onda je došla Mileva i još jedanput demonstrirala kuraž i sve. Joše jedanput rispekt Mileva.
joj,pa sta cu kad volim da plesem...ovde![]()
sa slajem Sunca bar u ove krajeve se i nisli proslavila.....
ovde je i dalje idilicna ruska zima....
a to sto sam ja za to vreme delila poljubce slucajnim prolaznicima,to se ne broji...mislim...
moj se rad ne racuna?
a ja ti poslala malo sunca tamo...

pa mileva,nisam ja bre svemoguca,slala sam ga za beograd...
njima je sada tamo garant svanulo

...aaaaaa..to je znaci bilo ono sto je malopre sinulo....hvala Smokvice...![]()

Dobro vece Bukijeva zemljo
Od mene jedna pesmica koja bi kao i u nekim drugim nemirnim zemljama trebala da donese svezi vetar
posto si mi se obratila evo da ti kazemne razumem...
kad ne pišem nekom vreme zaista nemam kompleks više vrednosti pa da mislim da kao nezamenjiva, neponovljiva i sl tema sam pp
odlično
već se oseća dašak novog raspoloženje
kako je odjednom zavladala divna atmosfera....
prosto sve odiše šikom...francuskim....

Onda su svi ćutali, pa ko velim da je ispoštujem pa sam se javio i apelovao da se miševi jave.
Onda se javio i buki i pasivni i puramoca.
Onda je to bilo zanimljivo i simpatično.
Onda je došla affrodiita i počela nikog drugog do mene da ispituje i proziva za te miše.
Onda sam je uputio na Lindu.
Onda je ona nastavila da me presira i bez omalovažavanja i vređanja naziva drvenim advokatom i svačim nešto.
Onda je, kad joj je dosadilo, ustanovila da sam se ja njoj obratio, a da me ona ništa nije pitala.
Onda se završio dan prvi.
Onda je došla Mileva i kao jedan ajne grande serbiše junak odgovorila hrabro na inicijalni post. Još jedanput rispekt Mileva.
Onda sam pohvalio Milevu i pomenuo da je to pravi gest, a ne ovo što affrodiita radi.
Onda to nije bilo zanimljivo i simpatično affrodiiti.
Onda je tvrdila je nečim vređam i da će to da se reši valjda na višoj instanci.
Onda sam pokušao da joj objasnim da tu uvrede nema i celu genezu svega narečenog, te naveo da je to što bi uradila jadno.
Onda je napisala nešto u čemu nisam video nikakav smisao.
Onda sam napisao ''Joj bre...''
Onda je došla Mileva i još jedanput demonstrirala kuraž i sve. Joše jedanput rispekt Mileva.
niko nije rekao da je bilo extra mega giga vrh,kad sam ja to rekla?
samo mi nemoj reci da ne primecujes da smo postali azil za proterane
e sad odo malo da se kupam,al doci ce opet linda![]()

znala sam da je fejsica neka opasna forumašica...![]()
dakle ovakodakleM
noblesse oblige...
neko živi u provinciji a neko je iako je otišo u beli svet trbuhom za kruhom idalje nosi u sebi
dugo je i vešto krije pa ipak ona iszbije na površinu....
mileva koji je tvoj problem s provincijom?imas neki kompleks sto zivis bogu iza nogu?meni to nije problem zaista,tretiram te ko svakog drugog sagovornika,tako da ne moras uopste da spominjes moje geografske koordinate,ovo bez ikakvog podyebavanja ti kazem
možda je moje pisanje doprinos da forum bude grand parada-ne znam, ali ako ti tako kažeš onda je verovatno tako jer ti je materija poznata
sve što si o forumu pisala, učmalosti i sl neka je i istina - način na koji si se ponela je sraman
ne mogu da verujem da ona Hanibal 77 može da spadne da se krije iza klona...kad si toliko hrabra, samosvesna, uzvišena i sl zašto ti je uopšte trebala fesjica da kažeš sve sto zaista misliš.
ovo što si mi sada napisla poštujem, to je tvoj stav i javan je, može da mi se sviđa ili ne, može da me isprovocira ili ne ...ali je tvoj. i to cenim
a ono što si radila je ispod nivoa koji sam od tebe očekivala

proterane odakle?

sad mi je jasno što smo se tako lepo slagale...