Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw 1 = jesam, ali sam birala i birala. Sad je to sto je.

btw 2 - ne prenebregavam tu cinjenicu, ali iskreno sumnjam u inteligenciju osobe koja se zblizava na osnovu forumskih opisa

Mislim da nisi u pravu, inteligencija nema nista sa tvojim opisom:sad2:
Nemaju svi zivotno iskustvo i poznavanje ljudi kao mozda ti;), iskusni poznavaoc moze jako brzo sa "fang" pitanjima da "primeti" karakter (jer se samo o "karakteru" radi) osobe sa kojom komunicira :D a ne mora biti posebno ineligentan:neutral:

klon ne može da zna ono što ja ne pišem javno na forumu, naročito ne ono što pišem preko PP-a...ako počne da piše javno o stvarima koje sam ja rekla nekome ili nekima preko PP-a, očigledno je da je tu nastao problem...ili je neko od mojih ljudi "od poverenja" klon ili oni mnogo pričaju okolo...što mu opet dođe na isto, pazi s kime se družiš, naročito na forumu...i kako se družiš:D

uostalom, svi smo mi osobe sa vrlinama i manama...nekima od nas nije problem da imamo samo jedan nick da to i ( po)kažemo...nekima je potrebno da "otvore" dušu pod drugim, nezvaničnim nickom, znam još zanimljivih raloga zašto se neko klonira...al ne bih sad o tome: )
nekima je prosto dosadno pa bi malo da dižu pritisak drugim forumašima...a neki su prosto, zlobni...i ne mogu protiv toga;)

Mislim da nisi u pravu, inteligencija nema nista sa tvojim opisom:sad2:
Nemaju svi zivotno iskustvo i poznavanje ljudi kao mozda ti;), iskusni poznavaoc moze jako brzo sa "fang" pitanjima da "primeti" karakter (jer se samo o "karakteru" radi) osobe sa kojom komunicira :D a ne mora biti posebno ineligentan:neutral:

ako pod karakter podrazumevas kombinaciju osobina ... pa i ne mozemo je bas videti kroz slova ... temperament cini mi se cak lakse ( da li te neko sa lakocom tera u 3 lepe, ili ne) , pa ljudi podlegnu carima blagog temperamenta- odnos predje u RL i dodje do iznenadjenja ... posto nije sve u temperamentu

ne znam, ja sam zaista doooooosta prosla u zivotu, upoznala sam mnoooooogo ljudi,
ali i dalje reagujem detinje naivno- verujem svemu skoro sto mi se servira, ali retko kome dopustam prilaz ....
a ako me taj neko zeza- samo gledam i divim se do imbecilnosti kako to radi bez ikakve mogucnosti reagovanja ( tako sam reagovala i pre 15 god, kada menjam devize vidim da me prelazi/ostecuje, ali to je toliko drsko i bezobrazno da me je jednostavno sramota da reagujem)

sve je skola- koliko vremena provodite na netu sa virtuelnim kontaktima, tako bi ste verovatno naleteli na slicno u RL, prosli kroz slicne situacije, samo ovde slovca ostaju ...

i, mozda se tripujem, ali imam osecaj da me na netu privuku realne licnosti

Poslednja izmena:
btw 1 = jesam, ali sam birala i birala. Sad je to sto je.

i?? nisi odgovorila na pitanje-da li bi te dotaklo da neka od tvojih prijateljica (pažljivo izabrana) otvori klon nalog i pljucne te?
ili možda misliš da to tebi ne može da ti se desi ni u najluđim snovima?

btw 2 - ne prenebregavam tu cinjenicu, ali iskreno sumnjam u inteligenciju osobe koja se zblizava na osnovu forumskih opisa

kakvih forumskih opisa??:lol:
čak sam i nabrojala neke konkretne stvari koje zbližavaju ljude na forumu, al eto uzmi sebe i svoje načine zbližavanja s tim forumašicama za primer (ako ti se to čini inteligentnijim:lol:)

Ja poznajem u rl prilično žena sa pdf kulinarstvo. Sretale smo se na raznim mestima, neke od njih su bile moji gosti, nekima sam ja bila gost. I na kulinarstvu je sve savršeno, nema rasprava, vređanja, omalovažavanja, sve je po sistemu :zag: Jednom prilikom sam se baš ja pobunila protiv nečega, i naišla sam na osude, tako da se posle toga trudim da ne talasam, jer inače nisam neko ko bi se raspravljao, ali eto, tada nisam mogla da oćutim. To je bilo i prošlo, i posle izvesnog vremena se pojavio nečiji klon. Toga tamo nema, jer sve žene se bave istim stvarima, stvarno su dobronamerne, i hoće da pomognu. Taj klon je imao nešto protiv te harmonične ( nazvao je licemerne ) atmosfere tamo, + se počeo posebno baviti mojim likom i delom. Ja sam ćutala i nisam htela da komentarišem, ali je bilo onih kojima je to smetalo, tako da je klon ubrzo odustao, ne postigavši svoj cilj. Nemam pojma ko bi mogao biti, ali sumnjam naravno na nekog, i bzvz mi je bilo što je taj neko morao da otvara nov nalog da bi i meni i ostalim ženama rekao šta uopšte misli o pdf kulinarstvo.

Nikada nisam otkrila ko je to bio, niti sam se preterano interesovala, ali mi je bio bljak osećaj, zato što sam ja nepopravljivo naivna i mislim da se jede sve što leti, pa i da je istina sve ono što se napiše.

Šta znam, ja nemam problem sa klonovima, bilo kakvim. Valjda mi je to trening sa Politike, tamo svi imaju par klonova u rezervi, mada iz nekih drugih razloga :lol:
Čak i ta kategorija klona koji nastane samo da bi rekao nešto što nema herca da kaže sa osnovnog naloga - ebg, što se mene tiče, ta osoba ima problem, a ne ja. Al' ako je njemu to super i dojaja je sam sebi sa tom pričom, šta ja da mu radim? Nek' uživa.
Ako je u pitanju neko koga znam u RL ili se sa njim nešto posebno forumski pajtam, ili neko ko zloupotrebljava info dobijene na poverenje ...pa ništa, uvek je dobro znati čemu su ljudi sve skloni.

od sad kada neko pita zbog ludosti: `dje si ti rast`o?
odgovaracu: na smokvi! ;)

nije da me preterano interesovalo, samo mi je bilo neobicno
mislim da sam skontala i da je plavi kvadratic, jer je reputacija od pocetnika, netom registrovanog :aha:

Ne smeta mi kloniranje.
Smeta mi kada se klonira i udara u prepone, isijava zlobu i zavist neko ko sa originalnog naloga piše postove u stilu "svi ste vi licemeri a ja sam jedina iskrena i govorim svakom u facu šta mislim."
Neshvatljivo mi je i da se javno deklarišeš kao prijatelj određene forumašice/forumaša a onda meni (ili nekome drugom) pričaš gadosti o njemu.
Odvratno mi je da nakon raskida veze proturaš po forumu snimak vašeg sexa ili pikantne detalje.
Ali ni to nije ne znam kakvo iznenađenje.
Odavno sam skontala da je Krsta selo, selo koje ima svoje frau Gabrijele. Nekad su smešne, nekad zle, nekad jadne. Psi laju, karavani prolaze, one ostaju.

Ne smeta mi kloniranje.
Smeta mi kada se klonira i udara u prepone, isijava zlobu i zavist neko ko sa originalnog naloga piše postove u stilu "svi ste vi licemeri a ja sam jedina iskrena i govorim svakom u facu šta mislim."
Neshvatljivo mi je i da se javno deklarišeš kao prijatelj određene forumašice/forumaša a onda meni (ili nekome drugom) pričaš gadosti o njemu.
Odvratno mi je da nakon raskida veze proturaš po forumu snimak vašeg sexa ili pikantne detalje.
Odavno sam skontala da je Krsta selo, selo koje ima svoje frau Gabrijele. Nekad su smešne, nekad zle, nekad jadne. Psi laju, karavani prolaze, one ostaju.

...'ajde...:)

Ne smeta mi kloniranje.

Ako o tome cutis ti (ili neko drugi) onda spadas u istu grupu.
Tras na sto pa da vidimo cija majka crnu vunu prede

....malo citam nemam vremena da pisem sta mislim o svemu, ali
bice prilike, ako i ova prica ne ode u zaborav dok ja stignem...

..mada mislim da su neke devojke vec rekle sve sto se moglo reci
o klonovima i njihovom ponasanju...

Ne smeta mi kloniranje.

Mene zanimaju ti detalji... :think::mrgreen:
Gde ih mogu naći... ovde je i onako previše dosadno...:think: daj mi neku instrukciju... nešto da me digne iz mrtvih...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back