Ja poznajem u rl prilično žena sa pdf kulinarstvo. Sretale smo se na raznim mestima, neke od njih su bile moji gosti, nekima sam ja bila gost. I na kulinarstvu je sve savršeno, nema rasprava, vređanja, omalovažavanja, sve je po sistemu

Jednom prilikom sam se baš ja pobunila protiv nečega, i naišla sam na osude, tako da se posle toga trudim da ne talasam, jer inače nisam neko ko bi se raspravljao, ali eto, tada nisam mogla da oćutim. To je bilo i prošlo, i posle izvesnog vremena se pojavio nečiji klon. Toga tamo nema, jer sve žene se bave istim stvarima, stvarno su dobronamerne, i hoće da pomognu. Taj klon je imao nešto protiv te harmonične ( nazvao je licemerne ) atmosfere tamo, + se počeo posebno baviti mojim likom i delom. Ja sam ćutala i nisam htela da komentarišem, ali je bilo onih kojima je to smetalo, tako da je klon ubrzo odustao, ne postigavši svoj cilj. Nemam pojma ko bi mogao biti, ali sumnjam naravno na nekog, i bzvz mi je bilo što je taj neko morao da otvara nov nalog da bi i meni i ostalim ženama rekao šta uopšte misli o pdf kulinarstvo.
Nikada nisam otkrila ko je to bio, niti sam se preterano interesovala, ali mi je bio bljak osećaj, zato što sam ja nepopravljivo naivna i mislim da se jede sve što leti, pa i da je istina sve ono što se napiše.