Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u cemu se to radi nego u sandalama?
Gde si ti videla da neko to radi u patikama ?
Objasnila mi je zena ...citiram...kad vas postavim u stav na stiklama , zavrsila sam pola posla.

Ja nisam kao medved...ni kao medvedica...mada mogu ti reci medvedica je **** prva liga.
Ja sam ona koja voli stikle i oseca se u njima vise nego dobro.

ma ja sam tuzan slucaj ,na stiklama mi noge drhte,a za ples,samo sam za varijatnu obesino se jedno na drugo i klatimo u mestu.a bas bih volela da naidjem na nekog koji ume,pa da me malo onako razbaca po parketu z:mrgreen:

ja numem da djuskam uopšte, anumem ni da preskačem vijaču, sinoć sam pokuša,a jedva spojim 4 puta plus što treskam kao manijak komšinici ispod pa me sramota

I ja se sa vijačom osećam elegantno kao slon :roll: I oće bata da me nauči da preskačem onako kao Roki, on to baš ume :lol:
I probala sam zumbu pre neki dan i shvatila da u đuskanju ono što sam mislila da ne znam, u stvari znam :)

Nema ni kod mene zumba :lol: Nego ovi moji svake nedelje menjaju stil, i sad su dobili sertifikate za zumbu, tako da imamo jedne nedelje, pa ko zna kad sledeći put po rasporedu.... U stvari mi sa pilatesa i nismo trebali da imamo zumbu nego latino pilates (vrc levo, vrc desno, ajde sada da radimo trbušnjake :roll: ) ali kao ajde da probamo.... i sve smo se oduševile! Znači mora me proći glavobolja do večeras!

....da vas pozdravim, i da kazem da jedva stizem da procitam sta pisete,
i da sam odusevljena sto ste krenule na zumbu i ostale krenule na
igracko zabavne rekreacije..i ja cu uskoro ako uspem da nadjem nesto u
blizini...tek da malo steknem kondicije...konstatovala sam da mi je krejnje
vreme ako ne mislim da zaribam nacisto...

....uzivam sa malom lepoticom...i divno nam je....:zaljubljena:

Pa u cemu se to radi nego u sandalama?
Gde si ti videla da neko to radi u patikama ?
Objasnila mi je zena ...citiram...kad vas postavim u stav na stiklama , zavrsila sam pola posla.

Ja nisam kao medved...ni kao medvedica...mada mogu ti reci medvedica je **** prva liga.
Ja sam ona koja voli stikle i oseca se u njima vise nego dobro.

Hvala ti, Mirka :D
Baš gledam kako me pominjete, sve bre nešto po zlu, pa šta smo vam mi medvedi skrivili, mislim se, kad ono Mirka izvadi fleke u dve reči :P

ja volim sve vrste plesova i obozavam da igram
lako savladavam korake, a i s vijacom stojim solidno
sreca pa su se ove proslave firmine zaredjale, naigram se i kola, i djuskam, i pevam, sve odreda
mene ne mrzi da plesem u svojoj kucnoj reziji
u stvari isdjuskam se kao manijak i ne treba mi splav

a da budemo iskrena, bilo bi me blam da tako igram bilo gde drugde :rumenko:

Duško Radović Dečaci su čitavo prvo polugodište uzalud zviždali pod prozorima devojčica. One se nisu odazivale, morale su da uče. Počeo je zimski raspust. Sad devojčice uzalud dozivaju one iste dečake. Pravi dečaci uče samo za vreme zimskog i letnjeg raspusta.
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back