Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
pazi Mirka...nemo ` da mi se povredis od silnog skakutanja
pa da nam propadne zabava...![]()
Ti se samo zezaj al ja vec pocela da treniram i do tad ima da budem u kondiciji , aha aha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi Mirka...nemo ` da mi se povredis od silnog skakutanja
pa da nam propadne zabava...![]()
...ne moraš da me teraš...OdO' sam...
Ti se samo zezaj al ja vec pocela da treniram i do tad ima da budem u kondiciji , aha aha...

ma ja sam tuzan slucaj ,na stiklama mi noge drhte,a za ples,samo sam za varijatnu obesino se jedno na drugo i klatimo u mestu.a bas bih volela da naidjem na nekog koji ume,pa da me malo onako razbaca po parketu![]()

ja numem da djuskam uopšte, anumem ni da preskačem vijaču, sinoć sam pokuša,a jedva spojim 4 puta plus što treskam kao manijak komšinici ispod pa me sramota

...dodŽi kod Čike...mislim na Tango...![]()

I ja se sa vijačom osećam elegantno kao slonI oće bata da me nauči da preskačem onako kao Roki, on to baš ume
I probala sam zumbu pre neki dan i shvatila da u đuskanju ono što sam mislila da ne znam, u stvari znam![]()
Nego ovi moji svake nedelje menjaju stil, i sad su dobili sertifikate za zumbu, tako da imamo jedne nedelje, pa ko zna kad sledeći put po rasporedu.... U stvari mi sa pilatesa i nismo trebali da imamo zumbu nego latino pilates (vrc levo, vrc desno, ajde sada da radimo trbušnjake 
Pa u cemu se to radi nego u sandalama?
Gde si ti videla da neko to radi u patikama ?
Objasnila mi je zena ...citiram...kad vas postavim u stav na stiklama , zavrsila sam pola posla.
Ja nisam kao medved...ni kao medvedica...mada mogu ti reci medvedica je **** prva liga.
Ja sam ona koja voli stikle i oseca se u njima vise nego dobro.