Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Nemam sta da smanjujem...ona kaslje smene pa na ustrb , al je puna slajma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nisam zhena, sorry......ako te interesuje samo sirup da bi smanjila kashalj detetu, onda kupi sirup od Islandskog lishaja...ne shalim se...ponavljam, sirup od Islandskog lishaja...niti 1 sirup ne pomazhe protiv kashlja kao on, kako deci tako i odraslima, full prirodan i nema sheccera u sebi...

..ako su joj pluca puna shlajma nema svrhe da smiruje kashalj - naprotiv, bice samo josh gore..
..treba joj neshto shto shlajm razredjuje (mukolitik) i opushta grch bronhija da bi se lakshe iskashljalo sve to (bronhospazmolitik)..
..npr prospan sirup.. takodje full prirodan..
..ali ni moj ni tvoj post nisu odgovori na njeno pitanje..
..nikad nisam koristila flavamed pa nemam pojma shta da kazem..
..ako su joj pluca puna shlajma nema svrhe da smiruje kashalj - naprotiv, bice samo josh gore..
..treba joj neshto shto shlajm razredjuje (mukolitik) i opushta grch bronhija da bi se lakshe iskashljalo sve to (bronhospazmolitik)..
..npr prospan sirup.. takodje full prirodan..
..ali ni moj ni tvoj post nisu odgovori na njeno pitanje..
..nikad nisam koristila flavamed pa nemam pojma shta da kazem..
...rekli su mi da ima sheccera u sebi...
E ovo cudo je mukolitik.
Sta kaze tvoje iskustvo koliko se to sme davati deci ?
I dal da je prebacim na prospan sad ?
Pa sta?
Nije mi dete dijabeticar ( pu pu pu daleko bilo)
..mozesh ali i ne morash..
..nije ona mala, mozesh josh koji dan opushteno..
..obrati samo paznju na povishenu T i da li je malaksala od tih punih pluca,
dok je to OK nema frke..
...izvinjavam se shto nisam zhena i shto sam iskreno, na svom primeru u praxi kao i na primeru svog deteta, preporuchio navedeno...

...rekli su mi da ima sheccera u sebi...
Ona je kul....da kucnem u drvo drzi se i sve je super sem tog periodicnog kaslja. Hvala.
Ne vidim cemu patetika
A ni na pitanje mi nisi odgovorio?
Preporucio si mi sirup koji umiruje kasalj, a meni treba ZA ISKASLJAVANJE.
I jos se nasao uvredjen sto ne postujem tvoje misljenje.
Mogla bi sad ja da se uvredim sto mi lecis dete pogresnim lekom.
..sad sam pogledala - nema shecera, samo sorbitol..
..mirka - na prospanu pishe najmanje sedam dana kod blazih sluchajeva, tj josh dan-dva posle prestanka simptoma,
a inache se pije koliko god dugo treba..mozda ako je taj flavamed ogranichen vremenski posle njega ipak predjesh na prospan..
...@mirka http://www.jgl.hr/proizvodi.php?kateg=1&sub=32&subsub=10
...@meda...ovo mi je rekla osoba koja doktor nauka hemije...kazhe...svi lekovi koji u sebi sadrzhe sheccer, ili neku varujantu istog, nemaju veze sa full natural...ako me je hemichar slagala, onda i ja Vas...
Dobro sad, nije da mi ništa ne fali, ali sam prilično sigurna da nije od sirupa 
...postoji i sada Mukodin..ja sam to pila i davala svojoj deci....pokazao
se kao najbolji....
Ja to pijem i dan-danas, kad me skrlja kašalj. Doduše, prešla sam na onaj za odrasle, al' i on je sladak, samo nije onako roze![]()
E, gle te mu qurca, Islandski lisaj!
Sreca da na nasim prostorima ne postoji ni jedna biljka koja se tradicionalno koristi za iskasljavanje, pa moramo jos i lisajeve da jedemo i to sa Islanda!![]()

Jao pa ja sam 100x imala upalu pluća, valjda znam šta je najdelotvornije a najmanje gadno 

To im reci bre!
Rotkva + žuti šećer, da prenoćiJao pa ja sam 100x imala upalu pluća, valjda znam šta je najdelotvornije a najmanje gadno
![]()