Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ti bude partnerka
pa sto ne krene i on mucenik,bas bi se zabavio![]()

Aj idi sad nadji onu temu kako ste se upoznali pa pisi, bas me interesuje
Edit: http://forum.krstarica.com/showthre...e-se-upoznali?highlight=kako+ste+se+upoznali?
evo ti
Ako nisam napisacu.samo za televizorok ali vidi, ona nije objavila pred svima odakle si, prosto je pogodila, sta sad da radis - dosta ljudi je nagadjalo i svejedno bi neko kad-tad uboo, vojvodina je mala.
na kraju krajeva to je samo tvoje mesto, nije ti identitet provaljen - nece bre niko da dodje tamo da te trazi, sta ti je.
stvarno Buku oklen si ti...kad me navede put natamo da te vidim...da mi poželiš onako usput srećan putmene si preskocila.. a da nema mesto otpozadi ne bi mi bilo krivo
moze,ja cu da povedem iz budve afroditu i esterku,a mozda svratimo i do h.novog po ansai
A i ne znam koji problem oni imaju sa plesom. Moja kuma nagovara svog dečka da idu zajedno negde na ples, a on neće i naravno, ne slaže se da ona ide. On je ljubomoran i ako je tamo, ako bi ona možda plesala s nekim drugim.... što kažete, ko da je to mesto gde bi se švalerisala.
Nije ni meni bas blizu al ja sam resila.

Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .
Mislim da postoji...
Nisam 100% sigurna... pošto znam da je jedno vreme bilo ono menjanje naziva ulica... pa je M.Tita postajala Jugoslovenska u nekim mestima itd...
Kome si slala?![]()
Pa sad ne znam dal ovde da ti napisem, znam da ne zelis da se prica o tome , zato i nisam napisala u kom mestu nego ga nazvala tvoje mesto.Uglavnom u pitanju je Srednja strucna skola i nalazi se u ulici Marsala Tita , broj necu da napisem ....
Poslala sam im neku cestitku i poziv za nesto i sad ne znam dal ce stici , pa te zato pitam dal postoji.
Ne kukaj , svoju dozu kukanja istrosila si na nespavanje u trudnoci!
e he...izgleda da samo jos Torrente ne zna gde zivi Cicak![]()
Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .
Drugo i kad sam te pitala za ulicu nisam pominjala ime mesta ni skole sve dok ti nisi pitala o kojoj se skoli radi.
Pa posto si to javno pitala ja sam ti javno i odgovorila.
Sama si se uplela u ovo u sto si se uplela ne vidim sto se sad ljutis.
Kad si toliko paranoicna kao sto pricas sto si se upustala u javno propitivanje, mogla si lepo da mi posaljes pp i da me pitas ja bi ti na pp odgovrila i onda ne bi morala ovde da upadas u paranoju.
Moja namera nije bila da tebe raskrinkavam, znas koliko me zabole ida se bavim tvojim likom i delom ....trebala mi je potvrda da u tom mestu zaista odsitnski postoji ta adresa. Nista iza toga nije stajalo.
Kako sam saznala odakle si opet si sama kriva.
Al to cemo na pp ako budes htela.
Sto se mene tice napravila si frku bez razloga ...al izgleda da drugacije ne mozes da skrenes paznju na sebe osim paranojom i kukanjem. Steta za tebe cicak mozes ti mnogo bolje od toga.![]()
Ne sećam se milesa... aj mi pusti pp...ja sam te odavno obavestila - kad si me zamoilila da ne pričam o tome...tako da znaš da nisi baš Ratko...
Da se podsetimo i da cicak utvrdi gradivo....
Ne znam Cicak sta ti nije jasno?
Procitaj ponovo nas dijalog !
I nemoj vise da sam cula rec o tome kako sam te ja odala.
Osoba u paranoji bi ...
1. ili cutala
2. ili rekla ne
3. ili rekla da
4. ili rekla sta te bole k
.....nastavite niz....
Sigurno ne bi javno napisala pitanje "Kome si slala".
Al neeeeeee Cicak je to ....na dupe bi progovorila i posle joj drugi krivi.
Ti izgleda nisi cula poslovicu Znatizelja je ubila macku (il misa )
E moja Cicak ....mozak sluzi da se po nekad i koristi.
Cicak ....idi spavaj.Cicak ....idi spavaj.
Ne nastavljaj se u gluposti,radis to na svoju stetu.
..nishta novo pod kapom bukijevom..