Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ovde vise od pola ljudi kaze odakle je i niko ne paranoise zbog toga. plus, sto srednja skola u ulici marsala tita mnogima i dalje nista ne znaci, a znam i da je mirka toliko pristojna da se najavi pre dolaskaz:mrgreen:

a mozda svratimo i zajedno, prvo pokupi mene u pazovi, pa vandu u zenjaninu, smokvicu u novom sadu...:lol:

moze,ja cu da povedem iz budve afroditu i esterku,a mozda svratimo i do h.novog po ansai

Да, а била је најлепша кућа, не само у селу, него... Кров је скроз пропао, и тако..баш тужно.. А онда сам се растужила пролазећи поред ветрењаче мог деде, која је исто у рушевном стању, иако је свака нова власт ,,обнавља''...

Au bre cicak sta napravi od mog najpristojnijeg posta upucenog tebi ikada :roll:

Da sam htela da te odam mogla sam lepo da napisem to onda jos kad si se puvala da si neuhvatljiva.

Drugo i kad sam te pitala za ulicu nisam pominjala ime mesta ni skole sve dok ti nisi pitala o kojoj se skoli radi.
Pa posto si to javno pitala ja sam ti javno i odgovorila.
Sama si se uplela u ovo u sto si se uplela ne vidim sto se sad ljutis.

Kad si toliko paranoicna kao sto pricas sto si se upustala u javno propitivanje, mogla si lepo da mi posaljes pp i da me pitas ja bi ti na pp odgovrila i onda ne bi morala ovde da upadas u paranoju.

Dosla sam iz grada da obrisem svoj post da tebi ne bi pravio probleme al dzabe da ga brisem kad si ga citirala.

Moja namera nije bila da tebe raskrinkavam, znas koliko me zabole ida se bavim tvojim likom i delom ....trebala mi je potvrda da u tom mestu zaista odsitnski postoji ta adresa. Nista iza toga nije stajalo.

Moram da te podsetim da u tvom selu zivi najmanje par hiljada ljudi ...i da verovatno 99% ljudi na ovom forumu savrseno zabole ko si i odakle si.

Kako sam saznala odakle si opet si sama kriva.
Al to cemo na pp ako budes htela.
Sto se mene tice napravila si frku bez razloga ...al izgleda da drugacije ne mozes da skrenes paznju na sebe osim paranojom i kukanjem. Steta za tebe cicak mozes ti mnogo bolje od toga. z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back