ej ljudi,ja stigla .more je plavo,ja sam zelena,putovala od 8 do 11
..dobro dosla Smokvice....
...i duva i padala kisa....i opet ce kako mi se cini...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej ljudi,ja stigla .more je plavo,ja sam zelena,putovala od 8 do 11

Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .

Mislim da postoji...
Nisam 100% sigurna... pošto znam da je jedno vreme bilo ono menjanje naziva ulica... pa je M.Tita postajala Jugoslovenska u nekim mestima itd...
Kome si slala?![]()
srecan Bozic svima koji slave.srecan Bozic svima koji slave.

Pa sad ne znam dal ovde da ti napisem, znam da ne zelis da se prica o tome , zato i nisam napisala u kom mestu nego ga nazvala tvoje mesto.
Uglavnom u pitanju je Srednja strucna skola i nalazi se u ulici Marsala Tita , broj necu da napisem ....
Poslala sam im neku cestitku i poziv za nesto i sad ne znam dal ce stici , pa te zato pitam dal postoji.

I ja sam mislila da druge baš briga gde sam, ali očigledno nije tako... a nije da nisam rekla milijardu puta da ne želim da se predstavljam...ajde oladi malo cicak majke ti - koga briga gde si, zasto paranoises i ko te shebao?
kako ce tvoji sada da saznaju za forum, ne mislis valjda da ce mirka da im zakuca na vrata sutra - prekosutra? sta sad, pogodila je odakle si i sta ce sa tom informacijom - nije bas da neko nudi nagradu za tebe hbt![]()
de bre afro vetar i kisa,ja vidim i tvoju obalu i vidim da je i kod tebe sunce.
ja sam danas odglumila da mi nije dobro i da sami stave spagete da rucaju,a znala sam da ce trutovima i to biti tesko,pa je pao dogovor za rostilj.bolje bi mi bilo da sam sedela i kuvala jer su se sva cetvorica odvratno ponasala u restoranu,sve me je znoj oblivao
..samo
ok ali vidi, ona nije objavila pred svima odakle si, prosto je pogodila, sta sad da radis .

pa ovde vise od pola ljudi kaze odakle je i niko ne paranoise zbog toga. plus, sto srednja skola u ulici marsala tita mnogima i dalje nista ne znaci, a znam i da je mirka toliko pristojna da se najavi pre dolaska
a mozda svratimo i zajedno, prvo pokupi mene u pazovi, pa vandu u zenjaninu, smokvicu u novom sadu...![]()