Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .

Mislim da postoji...
Nisam 100% sigurna... pošto znam da je jedno vreme bilo ono menjanje naziva ulica... pa je M.Tita postajala Jugoslovenska u nekim mestima itd...

Kome si slala? z:lol:

u nekom selu pored Niša i dalje postoji ulica Maršala Tita
baš sam htela da se raspitam gde, jer mi dolaze (na poslu) sa tom adresom....

nego,gledam nešto ove nove teme....svaka druga kao po pravilu ima nešto pogrešno napisano u naslovu...

Mislim da postoji...
Nisam 100% sigurna... pošto znam da je jedno vreme bilo ono menjanje naziva ulica... pa je M.Tita postajala Jugoslovenska u nekim mestima itd...

Kome si slala? z:lol:

Pa sad ne znam dal ovde da ti napisem, znam da ne zelis da se prica o tome , zato i nisam napisala u kom mestu nego ga nazvala tvoje mesto.
Uglavnom u pitanju je Srednja strucna skola i nalazi se u ulici Marsala Tita , broj necu da napisem ....

Poslala sam im neku cestitku i poziv za nesto i sad ne znam dal ce stici , pa te zato pitam dal postoji.

de bre afro vetar i kisa,ja vidim i tvoju obalu i vidim da je i kod tebe sunce.
ja sam danas odglumila da mi nije dobro i da sami stave spagete da rucaju,a znala sam da ce trutovima i to biti tesko,pa je pao dogovor za rostilj.bolje bi mi bilo da sam sedela i kuvala jer su se sva cetvorica odvratno ponasala u restoranu,sve me je znoj oblivao

Pa sad ne znam dal ovde da ti napisem, znam da ne zelis da se prica o tome , zato i nisam napisala u kom mestu nego ga nazvala tvoje mesto.
Uglavnom u pitanju je Srednja strucna skola i nalazi se u ulici Marsala Tita , broj necu da napisem ....

Poslala sam im neku cestitku i poziv za nesto i sad ne znam dal ce stici , pa te zato pitam dal postoji.

Dobro, ajde lepo mi sad pošalji pp... i reci kako si saznala...

S*****le ste me bre... sad ću posle 3 godine, morati da batalim forum... ili da se kloniram...

Da sam htela da se upoznajemo, da sam htela da se družim, pila bi kafu sa prijateljicama... ovde dolazim zato što ne znam nikoga, zato što volim ovaj osećaj izolovanosti...
Meni ni moji ukućani ne znaju za forum... tj. znaju ono što im ja kažem... jer je ovo za mene predstavljalo moj mali kutak, na kom sam mogla uvek da napišem šta mislim, želim, da lupim, da se iskukam... i da ne razmišljam da će mi komšinica, svekrva, muž, mama sutra to saznati od nekoga...

Sad ste sve uništile... aj ćao...

ajde oladi malo cicak majke ti - koga briga gde si, zasto paranoises i ko te shebao?
kako ce tvoji sada da saznaju za forum, ne mislis valjda da ce mirka da im zakuca na vrata sutra - prekosutra? sta sad, pogodila je odakle si i sta ce sa tom informacijom - nije bas da neko nudi nagradu za tebe hbt :lol:

ajde oladi malo cicak majke ti - koga briga gde si, zasto paranoises i ko te shebao?
kako ce tvoji sada da saznaju za forum, ne mislis valjda da ce mirka da im zakuca na vrata sutra - prekosutra? sta sad, pogodila je odakle si i sta ce sa tom informacijom - nije bas da neko nudi nagradu za tebe hbt :lol:
I ja sam mislila da druge baš briga gde sam, ali očigledno nije tako... a nije da nisam rekla milijardu puta da ne želim da se predstavljam...

Ako neko kaže da želi anonimnost, najmanje što mogu da učinim za njega je da me boli uvo za to... i da to ispoštujem...

Saznali, ne saznali... ja se osećam odvratno...

de bre afro vetar i kisa,ja vidim i tvoju obalu i vidim da je i kod tebe sunce.
ja sam danas odglumila da mi nije dobro i da sami stave spagete da rucaju,a znala sam da ce trutovima i to biti tesko,pa je pao dogovor za rostilj.bolje bi mi bilo da sam sedela i kuvala jer su se sva cetvorica odvratno ponasala u restoranu,sve me je znoj oblivao

...jutros bogami ovde kisa i verat..a sunce bilo tek oko podne...:heart:..samo
nesto brzo zaslo...z:(

ok ali vidi, ona nije objavila pred svima odakle si, prosto je pogodila, sta sad da radis - dosta ljudi je nagadjalo i svejedno bi neko kad-tad uboo, vojvodina je mala.
na kraju krajeva to je samo tvoje mesto, nije ti identitet provaljen - nece bre niko da dodje tamo da te trazi, sta ti je.

nema cicak, trebalo je da se povuces cim si videla da ce titja pasti i da se situacija na ratistu zaostrava... titja je bila poslednji bastion ka tebi.. ili to ili dizgines za nju tada, nisi smela onako indiferentno sve da posmatras

pa ovde vise od pola ljudi kaze odakle je i niko ne paranoise zbog toga. plus, sto srednja skola u ulici marsala tita mnogima i dalje nista ne znaci, a znam i da je mirka toliko pristojna da se najavi pre dolaskaz:mrgreen:

a mozda svratimo i zajedno, prvo pokupi mene u pazovi, pa vandu u zenjaninu, smokvicu u novom sadu...:lol:

pa ovde vise od pola ljudi kaze odakle je i niko ne paranoise zbog toga. plus, sto srednja skola u ulici marsala tita mnogima i dalje nista ne znaci, a znam i da je mirka toliko pristojna da se najavi pre dolaskaz:mrgreen:

a mozda svratimo i zajedno, prvo pokupi mene u pazovi, pa vandu u zenjaninu, smokvicu u novom sadu...:lol:

Е, видиш, ја никад нисам рекла да сам из ЗР, али ме провалио неко, мислим Муерте, по екстеријеру на једној фотки... И шта сад? Да се испишем са форума?
Ионако сам све рекла о себи, као да је битно што неко зна одакле сам.
А нисам се срела са пар форумаша из ЗР, иако смо добри на форуму, а не још да ме неко јури по родном ми граду, а да је из ко зна одакле...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back