Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
j5fddl.jpg

:mrgreen:
Tvoja drhturava gazdarica večito zahteva novog tebe.
Ležiš sad na njenom jorganu, praviš se da spavaš, kunjaš.
Tvoj glas škripi u jorganski čaršav, klempavi!

Šta god da smo kojotsko/pseće učinili jedan drugom
(a ni ti ni ja nismo bili pošteni)
mislim da je tok tvog sna ono što je najnepoštenije.
Sve naše izdaje, tvoje i moje, ne zaslužuju taj toK. (lol)
Ni to mračno, paćeničko lice.

Tako posvećeno snu, da ni sledeći gazda neće postupati
tako kojotski okrutno prema tebi kao što je Mirka postupala.
Ili da ti nećeš postupati prema njegovoj kao što si nežno postupao prema njenoj guzi.

Tvoj glas škripi o jorganski čaršav, i ništa se u životu nikad ne menja,
i ja hoću ovo da ti kažem sada: samo ti sanjaj o meni, maleni, isto onako
kao što ja sanjam o uzdrhtalom stomačiću i slatkom dupencetu tvoje gazdarice.

p.s. Poverljiva, dođi mi dođi posle i meni.

:malav:

Poslednja izmena:
ljudi,di'ste se,svanuo je divan ledeni dan !
ako imate kuce,stavite mu pampers,ili mu ponudite saksiju,
a sefu javite da ste bolesni.
ja cu sada da izvadim nesto iz zamrzivaca za rucak,
da skuvam caj ,napravim dorucak,uzmem knjigu i vratim se pod cebence...

promenila sam sliku na profilu,razmisljam da se vratim u brinete,sta vi mislite?

ljudi,di'ste se,svanuo je divan ledeni dan !ako imate kuce,stavite mu pampers,ili mu ponudite saksiju,
a sefu javite da ste bolesni.
ja cu sada da izvadim nesto iz zamrzivaca za rucak,da skuvam caj ,napravim dorucak,uzmem knjigu i vratim se pod cebence...promenila sam sliku na profilu,razmisljam da se vratim u brinete,sta vi mislite?

Kako dan moze da bude divan ako je leden ???

Vidi se da nemas kuce :lol: a ni sefa

U mom zamrzivacu nema nista sto bi moglo da bude rucak

Stici ce te kazna nebeska sto nam to govoris da znas

Lepo ti stoje obe al si sa plavom veselija

ondaK ostajemo plavusa
i onako mi je to postalo karakterna osobina:confused:

nego ,bas sam nevaljala sto se zazam s vama koji morate napolje:zper:

mada knjiga mi je tako dosadna,a mene uhvatili pundravci,bice da cu i ja da se nabundam,pa napolje u zivot

Joj Ljubinka, ta tvoja firma baš davi. Vidi se da radiš za zapadnjake.
Oni imaju sistem da živiš, radiš i provodiš slobodno vreme u firmi.
Da moja firma svaki put pravi takve noćne proslave kad otvori novi objekat, ja bih otkačila, majke mi.:evil:

Ne znam, meni bilo super, extra, majke mi, svi smo pevali, igrali, klopa i muzika su bili super, mesto super, a pevao je Boban Zdravkovic, cepali su oni malo finiji narodnjaci (Bobana ne racunam), svi su bili opusteni, igralo se kolo, vozic, znaci odavno se nisam bolje provela
Inace dobar dan
Mislim tek sam sad stigla da se javim od cetvrtka, ko zna sta se sve ovde izdesavalo....

Ja se zime ne bojim od kad imam kola i vozim :mrgreen: jedino se bojim onog zesceg minusa, ali mi je majstor stavljao sva ta cuda, a kupila sam i sprej za odmrzavanje i cetku za skidanje snega, imam i strugac, nadam se da ce Djurdjina da se pokaze i zimi :zaljubljena:

Ne znam, meni bilo super, extra, majke mi, svi smo pevali, igrali, klopa i muzika su bili super, mesto super, a pevao je Boban Zdravkovic, cepali su oni malo finiji narodnjaci (Bobana ne racunam), svi su bili opusteni, igralo se kolo, vozic, znaci odavno se nisam bolje provela
Inace dobar dan
Mislim tek sam sad stigla da se javim od cetvrtka, ko zna sta se sve ovde izdesavalo....

Jos samo fali konstatacija da se i bez pica moze super provesti :lol:

al`posto nisi u toku poslednjih dana, dzaba pisem:cool:

Inace dobar dan

Drago mi je da ti je bilo super!:super:
Moja firma je mnogo velika i kad imamo otvaranja još nam dođu i poslovni partneri i svi se opijane, pa čim vide žensko da je ustalo da đuska svi se bese oko vrata k'o da smo svačija imovina.:evil:
Mnogo sam ja nadrk žena, nisam za tu vrstu veselja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back