donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
e..pa ne tvrdim da je tako...meni je to palo na pamet....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e..pa ne tvrdim da je tako...meni je to palo na pamet....
da ne kažem slanina
Cenim da ne bi dozvolio da ti ložiš da je on kod kuće.Mora da ti je muž doktor ( specijalista ) dežuran, čim si ti Pera ložač.Cenim da ne bi dozvolio da ti ložiš da je on kod kuće.
![]()

Tvoja drhturava gazdarica večito zahteva novog tebe.

ljudi,di'ste se,svanuo je divan ledeni dan !ako imate kuce,stavite mu pampers,ili mu ponudite saksiju,
a sefu javite da ste bolesni.ja cu sada da izvadim nesto iz zamrzivaca za rucak,da skuvam caj ,napravim dorucak,uzmem knjigu i vratim se pod cebence...promenila sam sliku na profilu,razmisljam da se vratim u brinete,sta vi mislite?
a ni sefa 

Ne moramo mi napolje.
Mi samo na putu do unutra moramo da prodjemo kroz napolje.
Joj Ljubinka, ta tvoja firma baš davi. Vidi se da radiš za zapadnjake.
Oni imaju sistem da živiš, radiš i provodiš slobodno vreme u firmi.
Da moja firma svaki put pravi takve noćne proslave kad otvori novi objekat, ja bih otkačila, majke mi.![]()
jedino se bojim onog zesceg minusa, ali mi je majstor stavljao sva ta cuda, a kupila sam i sprej za odmrzavanje i cetku za skidanje snega, imam i strugac, nadam se da ce Djurdjina da se pokaze i zimi 
Ne znam, meni bilo super, extra, majke mi, svi smo pevali, igrali, klopa i muzika su bili super, mesto super, a pevao je Boban Zdravkovic, cepali su oni malo finiji narodnjaci (Bobana ne racunam), svi su bili opusteni, igralo se kolo, vozic, znaci odavno se nisam bolje provela
Inace dobar dan
Mislim tek sam sad stigla da se javim od cetvrtka, ko zna sta se sve ovde izdesavalo....

ali ne mnogo
Ne znam, meni bilo super, extra, majke mi, svi smo pevali, igrali, klopa i muzika su bili super, mesto super, a pevao je Boban Zdravkovic, cepali su oni malo finiji narodnjaci (Bobana ne racunam), svi su bili opusteni, igralo se kolo, vozic, znaci odavno se nisam bolje provela
Inace dobar dan
Mislim tek sam sad stigla da se javim od cetvrtka, ko zna sta se sve ovde izdesavalo....

Blago tebi Mrgude kad ti je duga na pameti po ovoj zimi.
Meni je sve crno pred očima, sad ću i crninu da obučem i da oplakujem sunce.