Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikada nisam mislila sa sam na nečijoj strani, pogotovu nisam imala utisak da sam protiv Mirabel Linde....ne znam Mirka gde je....

inače niko nikome ne brani da piše šta hoće, lično ,islim da nije uredu kriti se iza klona, već javno, evo kao što je maya uradila reći šta misliš

Ja sam odmah vidjela i ko je na cijoj strani i sta ko o kome misli. Ne znam kako neko moze to da ne vidi kad je ocigledno?! I zasto mislite da se zbog toga neko krije iza klonova kada je i ovako sve jasno?

Ja sam odmah vidjela i ko je na cijoj strani i sta ko o kome misli. Ne znam kako neko moze to da ne vidi kad je ocigledno?! I zasto mislite da se zbog toga neko krije iza klonova kada je i ovako sve jasno?
Budi sigurna da nisi videla.
Ovde vlada jedan ambivalentan odnos, da ni sami akteri ne znaju šta osećaju jedni prema drugima. Ništa nije kao što izgleda.

More Agata... čim si se onako zalepila za mene posmislih, ovo mora da je neka moja najbolja drugarica... prvo te pomešah sa taote(ne znam gde se nje setih:eek:)... a sad je sve jasno kao dan...

Nije ti mrsko da ubacuješ J, a?:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back