Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o cemu se radi ovde?

ali da, dosadan vam je forum, ignorisete svakog novog, furate svoje price koje su jako glupe i ima vas, koliko 5-6? konstantno! jer niko ne moze da dodje do izrazaja niti moze o bilo cemu da diskutuje ovde...
kriticari su u pravu...
i ne znam sto je toliko bitno ocuvati lik i delo i toliko se braniti, pogotovo na tako ruzan nacin...

mislim da pravite pogresnu atmosferu..
ali dzaba i ovo, osecam da su biti ignorisana (kao i do sad) ili ce me neko napasti...

stajem na stranu Mirabel i LindeLee...u pravu su....
volela bih kad bi bilo ko od clanova rekao nesto iskreno na temu ali ne ovi konstantni (Afrodita, Mali Cicak, Donamileva....itd)....
pogotovo novi koji se ne usudjuju ni da vam se obrate koliko ste bitne i vazne...

o cemu se radi ovde?

ali da, dosadan vam je forum, ignorisete svakog novog, furate svoje price koje su jako glupe i ima vas, koliko 5-6? konstantno! jer niko ne moze da dodje do izrazaja niti moze o bilo cemu da diskutuje ovde...
kriticari su u pravu...
i ne znam sto je toliko bitno ocuvati lik i delo i toliko se braniti, pogotovo na tako ruzan nacin...

mislim da pravite pogresnu atmosferu..
ali dzaba i ovo, osecam da su biti ignorisana (kao i do sad) ili ce me neko napasti...

stajem na stranu Mirabel i LindeLee...u pravu su....
volela bih kad bi bilo ko od clanova rekao nesto iskreno na temu ali ne ovi konstantni (Afrodita, Mali Cicak, Donamileva....itd)....
pogotovo novi koji se ne usudjuju ni da vam se obrate koliko ste bitne i vazne...

Potpuno si u pravu i to ne samo zato sto si stala na moju stranu :) :)

ljudi dodju da se upisu bez ikakvog kriterijuma, mrtvi vazni sto su podelili nesto iz svog zivota koje veze blage sa bilo kojom temom nema...
ili ono "ja dosla, vi sad padnite u nesvest"...
a ignorisanje svakog ko nije neko i nesto je stvarno mnogo smesno...
ova hijerarhija ovde je kao u obdanistu...

ljudi dodju da se upisu bez ikakvog kriterijuma, mrtvi vazni sto su podelili nesto iz svog zivota koje veze blage sa bilo kojom temom nema...

valjda si shvatila da je ovo tema o svemu pomalo-tema za priču o svemu beznačajnom što se ne uklapa u druge teme....
šta si ščekivala-teme iz nuklearne fizike

Mirka aj ne kaki...;)
pa mislim nije da nije :)ali nije bas svaki njegov i mi cigani imamo dusu :))))

Ali jedan je čika doco!:D

Cicak, ja se spremam da ti javno izjavim ljubav, a ti meni da ne kakim? Stvarnosam iznenadjena. To nikad ne bih ocekivala od tebe. Oh. Krvarim

Citirala si i mene i mayu a rekla Mirki da ne kaki. Posto znam da me od miloste tako zoves, resih da te pitam

Cicak, ja se spremam da ti javno izjavim ljubav, a ti meni da ne kakim? Stvarnosam iznenadjena. To nikad ne bih ocekivala od tebe. Oh. Krvarim

Citirala si i mene i mayu a rekla Mirki da ne kaki. Posto znam da me od miloste tako zoves, resih da te pitam

Ne moraš javno... voli me potajno... biće zanimljivije... :mrgreen:
Javno me napadaj... ima da se svađamo, sve da pršti, ko nova godina... :lol:

Ja tebe od milošte? Mojne ti dođem tamo, da se malo pomilkimo...:zag::mrgreen::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back