slatka dadica
Obećava
- Poruka
- 90
slazem se sa svim sto ti je rekla sneki,ipak ja bih pobola stapice od raznjica,samo vodi racuna da budu iste velicine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavila bih sliku,ali nemamblage veze kako se to radi
)))
Drage moje dame, pregledao sam ove slike,
ne da ja pravim, već kao ideju ženi, i mislim
da vas bar 90% laže da je ovo gore vaša PRVA torta

pa bih da dam doprinos ovoj temi jer sam pravila nedavno sinu za prvi rodjendan tortu koju sam prvi put prekrila i ukrasila fondanom ...postavicu sliku pa vi procenite
nije neka naj torta ali nije ni losa za prvi put 
, da se i ja prikljucim. Jako mi se svidelo sve to u vezi ukrasavanja, a kako nemam blage veze sa slagom i spricem za isti i to mi nikada nije islo, resila sam da isprobam fondan. Pravila sam ga sama po Minjinom receptu i dobro je ispao
, oko same torte sam se nervirala jer kolko god coveku izgleda lako na netu kada cita i gleda na youtubu, u praksi nije ni malo lako. Tako da moja prva torta i za sad jedina sa fondanom, nije bilo prilike za narednu, je ispala sasvim drugacije od onoga sto sam ja na pocetku htela, ali na kraju sam zakljucila da i nije lose ispalo. Gostima se svidela ili su to rekli samo eto radi reda.

moja prva torta (pod fondanom) je jos uvek u "idejnoj" fazi. zelilm da je napravim cerki za 18. rodjendan (za mesec dana) ali se nekako ne usudjujem. a onda ovde procitam, na fb pogledam, na "minjinoj kuhinjici pogledam" pa se ohrabrim, pa onda opet strah...i tako redom. cak sam i neke smarala raznim pitanjima. ali sada imam pitanje: ako bih donji sprat napravila gabon tortu (mislim da je ona prilicno cvrsta i kompaktna) , sta bih mogla da stavim na gornji? moja je zelja da jedan sprat bude cokoladni a drugi vocni i sve pod fondanom, po mogucnosti bez ili sa sto manje oraha, lesnici su ok. imate li neki bolji predlog? hvala unapred

neurednost tortica, kad sam neki dan imala priliku staviti svoju torticu kraj profesionalno odradjene moja je izgledala tako nekako neuredno, ne znam kako drugacije da objasnim problem....