Moja prva anima n_n

• Začetnik teme Začetnik teme Eoja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se prodjemo teme o silovanju.Iako se to njoj prečesto dešava.Berserk se nikad ne završi,čuo sam da autor ima nekih zdravstvenih problema,pa je manga prestala izlaziti?

Slažem se da promenimo temu. Gde si to pročitao, sad je 12.4. izašao broj 334. Berserk-a. Pisalo je i na Anime News Network-u da će se serija nastaviti kada Miura bude završio svoj neki manji projekat.

Mnogo,jbg.Ti si baš veliki fan vidim ;) ?

Manga ima jako realnu priču čak i sa natprirodnim elementima. Ljudi u njoj opstaju kako znaju i umeju uprkos svim nedaćama koje ih snalaze. Sam Gats je fascinantan lik. Iako po sopstvenom priznanju ne zna ništa više od toga da vitla mačem ipak ima neki san koji je želeo da ostvari nezavisno od Grifitovih težnji. Grifit je isto kompleksna ličnost, žrtvovao je svoje dostojanstvo kako bi ostvario svoj san i kako svi oni vojnici koji su poginuli za njega ne bi bili uzalud a opet ih je sve na kraju žrtvovao time prilazeći tamnoj strani svoje težnje. Mnoga poučna i kompleksna manga kako po radnji tako i po likovima.

Film je dobar.Animacija,akcione scene,sve je odrađeno nevjerovatno dobro.Nisam mogao vjerovati da je film tu negdje mojih godina :D.Glavna tema je gdje je granica izmedju čovjeka i mašine i šta ustvari jeste svjesno biće?Preporučujem.

Koji je bio prvi anime, koji ste odgledali? I otkud uopste interesovanje za manga i anime? Da li je taj prvenac bio presudan?

pa vjerovatno su i meni pokemoni bili prvi, pa digimoni (u pocetku su mi bili cudni,al i dan danas znam zapjevat "zivi svoj san, on ce postati stvarnost.. idi svojim putem ti, sve sto je vazno saznat ces kada dodje vrijeme za to) ali kad sam pogledala samurai champloo, to je bilo to. odusevila sam se. ne moram objasnjavat onaj osjecaj kad otkrijete anime svijet :D nazalost, evo skoro 4 godine nisam odgledala ni jedan..

pa vjerovatno su i meni pokemoni bili prvi, pa digimoni (u pocetku su mi bili cudni,al i dan danas znam zapjevat "zivi svoj san, on ce postati stvarnost.. idi svojim putem ti, sve sto je vazno saznat ces kada dodje vrijeme za to) ali kad sam pogledala samurai champloo, to je bilo to. odusevila sam se. ne moram objasnjavat onaj osjecaj kad otkrijete anime svijet :D nazalost, evo skoro 4 godine nisam odgledala ni jedan..

C,c,c,c predugo odmah da si našla nešto da gledaš toliko odsustvo Anime-a nije dobro. :mrgreen:

Back