Moja prva anima n_n

• Začetnik teme Začetnik teme Eoja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Digimoni sa jedno 6-7 godina a onda kada su zavrsili sa emitovanjem onda zmajeva kugla... I dalje se secam tog trenutka kada me je keva pozvala: "dodji da vidis na TV-u je slican crtac kao oni Digimoni..."

Pa moj prvi(da se secam price) anime je bio Candy Candy, ali mi je navukao traume jer je to neka socijalna drama. Posle toga sam gledala Sailor Moon i zaljubila u anime :heart: Naravno kao dete sam gledala Plavu princezu ali se dosta toga ne secam

• Podržavam
Reactions: DJM
aj sad da ne racunam digimone,pokemone i slicno.. xD Kamikaze Kaitou Jeanne,u cetvrtom razredu.idk,slucajno sam naletila na yt-u. xD i ne znam ni sama kako,al eto,pocel ose nizat to tako..pa sam onda pocela i mange citat..pa muzika,pa moda,pa filmovi i knjige,uh..nema meni 'spasa' x'D

Dok nisam aktivno poceo time da se bavim,odgledao sam prvu sezonu digimona (lolstandard),nekoliko sezona pokemona i dragon ball-a dok sam bio klinja. Kasnije,jedino sam zavrsio digimone, s tim sto ovu zadnju sezonu nisam krenuo da gledam jer deluje crappy. XD

Buljio sam u Detective Conan,One Piece,YGO,Naruto i Inuyashu dok su ih pustali na RTL2, YGO i Naruto sam posle odgledao do kraja(still on going),a Inuyashu sam sada krenuo da gledam.

A nezavisno od televizora,prvi anime koji sam odgledao je bio Death Note. Legendarni anime koji je svakog oborio sa nogu. Toliko je dobar da je malo falilo da ga gledam iz pocetka,ali me to realno mrzi te sam odlucio da odgledam filmove. X)

Čarobni kralj Granzort. Moja generacija se toga sigurno seća, emitovao se davno davno na RTS-u jedan, čini mi se, nedeljom ujutru oko 11 sati, ovi mlađi nešto sumnjam da se sećaju toga, to je bilo negde između '93. i '95.

Moj prvi anime na jap je bio Black Cat (gledano 2008 (proverila datum na disku)) i od tada sam krenula intenzivnije sa jap dub-om. :ok:
Zato ispravljam sebe i kazem da sam krenula sa gledanjem anime-a pre 3 godine, jer necemo da racunamo srpsku sinhronizaciju (YGO, Digimoni, Pokemoni, Beyblade). :)

• Podržavam
Prvo sto sam ja gledao bilo je o fudbalu, valjda glavni lik Tsubasa Ozora (ili tako nesto), to je sto se tice ovih sa epizodama, a bas prvo sto sam gledao vezano za anime je Princess Mononoke
http://www.imdb.com/title/tt0119698/

Secam se nekog velikog belog diva (ne ovog vuka, bar ja mislim), kako ustaje na kraju i ova ga spasava sta li vec. E sad preko puta moje kuce nalazilo se jedno brdo, na cijem vrhu se nalazilo neko drvece koje je bilo tako poredjano da je izgledalo potpuno isto kao taj div/duh/sta li je vec. Ja sam onako mali verovao da je to on. E kad bi znali koliko sam se utripovao. *** sad moram ponovo da gledam Mononoke. Vratila mi se lepa secanja.

Zatim slede ovim redosledom.
Digimoni,Pokemoni, Zmajeva Kugla, Yu-Gi-Oh, Naruto,Bleach i nakon toga sam gledao po dve-tri odjednom, nzm ni sam sta sam sve gledao.

EDIT:

Evo ga moj gigantski duh

http://4.***************/_hTVE0OADUGs/TA1Sk2iZpZI/AAAAAAAADX4/-3FFP1riUkk/s1600/forestspirit.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam

Back