Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Jedno je nešto podrazumevati, a sasvim drugo nešto ne očekivati, udarac kojem se ne nadaš. A licemerno je i poklanjati, pa ucenjivati time, eno i o tome imamo temu.
Nije me sramota da priznam da bi se i meni vezalo u stomaku da dobijem takav ultimatum, a kao ozbiljna sam, odgovorna, zarađujem, privređujem....tj. nemam model ponašanja 15-godišnjaka poodavno.
Да је она срећна и задовољна - не верујем да би се родитељи мешали на било који начин. Али бити одговоран - значи бити одговоран и према себи!!!
А не допуштати да те неко гази, малтретира, да цркаваш због некога ко то нимало не завређује, да си због тога несрећан и незадовољан...а да ништа не предузимаш.Стан није поклоњен, она је живела у њему док су је родитељи помагали, родитељи су одлучили да не желе више да је помажу на тај начин и то је њихово легитимно право!
Но, нико не каже да они морају да се селе... Најједноставније решење је да он почне да ради, зар не? Само је то услов... Зашто би само једна страна доприносила материјално у неком браку (она и њеми родитељи)? Њени родитељи само траже да и његова страна допринесе нешто!
...Ако он то не жели - и они ће се повући...а њих двоје нека живе како су изабрали, нико им ништа не може.....

Све најбоље!