Moja jetrva mi trazi pare na zajam

distance otkud znam dal je ima, ja to kazem za svaki slucaj. umesto maceha moja jetrva je vanzemaljac :huh
Ako je musko, ne moze da je ima.

- - - - - - - - - -

jetrva je sigurno nesto sto samo zena moze da ima :lol: mozda imam jetrvu, a ne znam to
Da bi imala jetrvu moras da budes zensko, da imas muza, da muz ima brata i da je on ozenjen. E ta njegova zena ti je jetrva:D

E vidiš zato sam i pitala, znala sam da si dala pare, većina bi dala. A ja bi takve likove polomila da mogu, dinara videli od mene ne bi. Samo motka.

Ko je sve roditelj, majku im :batina:

Taman da te pitam, a sto pitas? :lol: I jos i batine lepo da popijem, ni kriva ni duzna... batali tu palicu, otvaraj novu bocu da cugamo. Jeste da sam ovih dana na pivu, ali moze i vino...ne pravim pitanje. :rumenko:

Ne dajem ni ja pare inace. Deci dam bombone (nosam u tasni) ili im kupim nesto...pare-ne.
Ali ovi su bili bas ubedljivi.
Pristojno obuceni, beba mirise, odmereni, pitali onako sa bojaznoscu... :neutral:
Ma, prica je dno dna...da ti ne gadim zivot.

Taman da te pitam, a sto pitas? :lol: I jos i batine lepo da popijem, ni kriva ni duzna... batali tu palicu, otvaraj novu bocu da cugamo. Jeste da sam ovih dana na pivu, ali moze i vino...ne pravim pitanje. :rumenko:

Ne dajem ni ja pare inace. Deci dam bombone (nosam u tasni) ili im kupim nesto...pare-ne.
Ali ovi su bili bas ubedljivi.
Pristojno obuceni, beba mirise, odmereni, pitali onako sa bojaznoscu... :neutral:
Ma, prica je dno dna...da ti ne gadim zivot.

Imam u familiji takve likove. Traže za dete, a posle popiju, kupe pljuge ili šta već njihovoj guzi treba.

I još me pljuju kao moj Leo ima više od njihovog deteta, kao da sam ja dužna dete da im hranim. Bolesnici.

A kažem ti većina ljudi bi se sažalila kao jadni, mučenici, a ja bi kao u toj priči ispala skot. :evil:

Al da ne tupimo više i da nazdravimo :lol: Živela! :pivce:

Imam u familiji takve likove. Traže za dete, a posle popiju, kupe pljuge ili šta već njihovoj guzi treba.

I još me pljuju kao moj Leo ima više od njihovog deteta, kao da sam ja dužna dete da im hranim. Bolesnici.

A kažem ti većina ljudi bi se sažalila kao jadni, mučenici, a ja bi kao u toj priči ispala skot. :evil:

Al da ne tupimo više i da nazdravimo :lol: Živela! :pivce:

ŽiFeli! :pivce:
(znam tacno o cemu pricas :neutral:...zanimljivo ovo skot/Škot... :lol:)

Back