Moja jetrva mi trazi pare na zajam

Десило ми се.

Чудо једно како некоме позајмиш паре, а онда си му најгори непријатељ.

Опањкава те, прелази на другу страну улице кад те види, а о помињању враћања дуга - ни говора.

Зато - не тражим и не дајем.

Постоје банке за такве ствари.

Da li se ljudi u Srbiji vise svadjaju zbog ljubavi ili para? :think:

Ili je mrtva trka? :think:

Koliko puta ste prestali da se druzite sa nekim, a glavni razlog je kinta?
jedan moj kolega mi je svaki drugi mesec tražio pare na zajam, ono tipa dvetri hiljade...al problem je što nikad nije vratio kad je reko da će vrati, štaviše par puta nije uopšte ni vratio...e sad...jes da je za mene i 500 dinara para, al nekako se više radi o principima...što me pravi na konja...većeg nego što jesam standardno
i na kraju sam mu reko brate nemoj više da mi tražiš pare, zajebi me...nije mu bilo pravo, al boli me ******...skinuo sam krpelja...

jedan moj kolega mi je svaki drugi mesec tražio pare na zajam, ono tipa dvetri hiljade...al problem je što nikad nije vratio kad je reko, štaviše par puta nije uopšt eni vratio...e sad...jes da je za mene i 500 dinara para, al nekako se više radi o principima...što me pravi na konja...
i na kraju sam mu reko brate nemoj više da mi tražiš pare, zajebi me...nije mu bilo pravo, al boli me ******...skinuo sam krpelja...

Meni je ok i da ti nikada ne vrati, ali ako je normalna osoba koja se normalno ponasa. Ali posto vecina ljudi nije normalna, oni su retardi pa su retardi i sa i bez te pozajmice.

Kontekst je uvek najbitnija stvar, nije bitno sta se radi, nego ko, i sa kakvim motivima ga radi.

Meni je ok i da ti nikada ne vrati, ali ako je normalna osoba koja se normalno ponasa. Ali posto vecina ljudi nije normalna, oni su retardi pa su retardi i sa i bez te pozajmice.

Kontekst je uvek najbitnija stvar, nije bitno sta se radi, nego ko, i sa kakvim motivima ga radi.
pa to...bitno je da se izvuče kinta, pa posle ko te jebbe....al to može jednom, eventualno dvaput pošto sam meka srca i to je posle kraj
karakter ciganski

jao, sto ja mrzim kad mi traze pare na zajam:evil:
jer mi uglavnom niko nikada ne vraca
a, ne mogu da ne dam
uzas

zasto ne mozes da ne das?
ja im kazem da imam za svoje potrebe. stvar je jedino da ti sam ekonomises tim sto imas, da ti to ne diktira tamo neko sa strane. odvojim godisnje koliko za poklone, koliko za humanitarne aktivnosti i kad se to potrosi, kraj je! i to se zna.

Е, па да хоће да враћа у дан ишао би у банку.

Ништа не размеш.

Taj koji privatno uzajmljuje, taj zna da u banci ne treba ni da pita. ;)

Sta cemo sa zelenasima? Jel i njima ne vraca u dan, ili ipak vraca jer u suprotnom plene imovinu ili mu lome kosti? :per:

vi ste gore vaspitani

Pa ona tvoja prica je za ovde naucna fantastika. Cuj ja nekom pozajmljujem vise puta za redom i taj neko mi ne vraca, pravi se budala. I onda ja zavrnem slavinu i on jos digne nos? Hahahahaa...komedija, jebbote. Em bi mi vratio pare, em bi ja njega odjebbao zauvek. ;)

Back