Moja igra - sta dalje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ne znam sta dalje da radim. U subotu sam poslala poruku mom bivsem decku da zelim da se cujemo kasnije. On je rekao da moze, ali sam ga namerno ispalila. Tako sam se osecala superiorno, ali danas. Danas sam toliko izbudjena i mnogo mi nedostaje, bas ne mogu da ga izbacim iz glave. Sta da radim?
Napisala sam pesmu za ovu priliku:

Ne cujem te

Moje su noci samo tvoje.
Moji su dani prepusteni tebi.
Kada podignem glavu
To Sunce si ti.

Osecam tvoje ruke.
Osecam tvoj miris.
Zelim te toliko snazno.
Prste kroz tvoju kosu.

Tvoje usne me zovu
Tvoje telo me greje
Sve se menja
A mi ostajemo isti.

Dakle, sta mislite da je sledeci korak, koji treba da uradim.:heart:

Razumem te, kasnije može da ti bude žao zbog nekih odluka. Treba da pokažeš da ti je stalo do te veze i da ga nazoveš-i da pomogućnosti nepričaš o onome što je bilo. Šta je bilo, bilo je, bitno je ono što je sada, tj da sada želiš da ti bude lepo sa njim

da se posfetis vereniku,,i izbrizes sve brojeve od bivsih.
ako planiras brak sa njim?

pesma je prelepa..otkrila si jos jedan talenat ;)

Hvala, ali to je vec opste poznato da sam ja velika pesnikinja.
@Hero sex & tema: Da, ja hocu to, ali ne mogu! To i jeste poenta teme. Ja njega ne mogu da izbacim iz glave. Sta da radim?:heart:

- - - - - - - - - -

Razumem te, kasnije može da ti bude žao zbog nekih odluka. Treba da pokažeš da ti je stalo do te veze i da ga nazoveš-i da pomogućnosti nepričaš o onome što je bilo. Šta je bilo, bilo je, bitno je ono što je sada, tj da sada želiš da ti bude lepo sa njim

Hvala. Pametno. Tako sam i ja mislila da krenem. Samo ne smem da mu pokazem koliko mi je stalo, zar ne?:heart:

Poslednja izmena:
Ako vec ne mozes da ga izbacis iz glave, nauci da zivis sa tim. Sta ces, neki put ces da se isplaces sto nisi sa njim, neki put ces samo da budes tuzna, neki put ces samo da pomislis na njega itd. Mozda je najbolje da uvek budes spremna da ga nikada neces izbaciti iz glave.
Eto, neki put pomisli na verenika kada se setis bivseg. Mozda te to izvuce.
Pozdrav.

Ako vec ne mozes da ga izbacis iz glave, nauci da zivis sa tim. Sta ces, neki put ces da se isplaces sto nisi sa njim, neki put ces samo da budes tuzna, neki put ces samo da pomislis na njega itd. Mozda je najbolje da uvek budes spremna da ga nikada neces izbaciti iz glave.
Eto, neki put pomisli na verenika kada se setis bivseg. Mozda te to izvuce.
Pozdrav.

Mislim ja i na verenika, ali s njim nemam problema, pa ne moram da se cimam. :heart:

Realno bi sad bilo da mu zauzvrat popušiš,kao i njegovom komšiji i dedi preko puta komšije...
Jedino tako bi eventualno mogla/mogao doći do oprosta za tako žestoku ispalu...

Hvala ti za savet. Pretpostavljam da imas iskustvo u resavanju takvih problema na takav nacin pa mi to savetujes. Jos jednom hvala. Ipak, ja sam zrelija nego sto mislis i ne resavam probleme tako. Dobro je sto si pronasao uspesnu formulu za sebe. Samo napred! :) :heart:

prikrsti se, promini vjeru, pokatolči se jer nisi nikakva pravoslavka. ovake pizdarije kakve ti radiš rade samo katolici.

Nikako. Ja sam kao tinejdjerka isla u njiove skole i videla sam taj nemoral. Izbacili su me iz nekoliko skola, iako sam imala sve odlicne ocene. Mene je obozavao Jojov brat. Uvek sam mu sedela u krilu. A sta ja to lose radim? Ja sam prava Pravosavka. Idem u crkvu i slavim Bozic i Uskrs. Ja citam stalno Bibliju i nisam kao neki da dolazim rai reda u crkvu i da druge osudjujem. I ti si mi se doao a odbijas me. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back