ma nije stradic nego ovaj spireks ! a i ortak je u pitanju neće valjda da mi zavuče !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pozdravljam
forumase!pratim vas vec izvesno vreme ali nisam imao primedaba!!! pa se tako sad javljam pitanjem ili molbom da mi pomognete
doduse opreme imam za sportski ribolov pa bi da kupim jedan stek koji vec i posedujem al mi treba jos jedan
(ima nas vise sto pecamo) pa da imamo delova!!1
da neduzim pricu ako ima neko da prodaje SHIMANO Beast Master 1300(I.model)bio bih vam zahvalan,
posto nemogu da ga kupim novog!

zavisi koje stapove mozes da kupis u Makedoniji?
ako imas sve vrste onda nije problem
i bilo bi dobro da napises koju vrstu ribe 

lovis?misim kolka je i to
i najvaznije kolko ces da das konvertibilnih evrica
za njega
ovi moji
imaju uglavnom vise stapova
pa zavisi od vode i ribe koji ponesu na istu
ima kad pecaju i preko 100m
daljine.

pisi pa ti javim par modela
d Kogha Hero Baitcasting Rolla Carbon.6.1:1
koja rola/??
napisi kako pise na mreli
nisi mi rekao koje duzine
i tezine bacanja?jer mogu da ti dam oznaku za model
a da nemozes ni
30m-a da ga zabacis.ili bude tako jak da ti riba otpada sa nje
.napisi koliko daleko pecas i koliko je riba teska koju vatate
za taj ribolov ti treba MEDIUM stap,ako moze da ti nabavi DAIWU ili SHIMANO
Daiwa AQUALIGHT 12PQ oko 120-130erica
a Shimano Beast Master AX Feeder oko 60 gr.tezine bacanja,
e taj ti je oko 100 evra,a masinice bome ako oces da traju
kupuj Spro BLUE ARC 9000-ke te su ti oko 70-tak evra komad.ja ih imam
ako oces CORMORAN Corcast SUPER Match 8 Pi.injih imam 4 kom.pa ako ti treba...javi

VARALICARSKE masinice da stavlja na feeder stap??? Flore, vidi ispod teme match stap, i malo iznad Moj pribor, tamo sam preporucivao neke masinice, u sustini treba ti plitka spulna(e), brza masinica (bar 6:1), pozeljno borbena kocnica, Shimano ili Browning prave odlicne...
Pozdrav![]()

koje su to varalicarske masinice???

Cerekaj se koliko hoces, nadmenost ti kod mene nece doneti nista dobro, pogotovo sto si do pre neki dan pitao za savet a sad bi da se podsmevas onima od kojih si ga trazio, kad pitas lepo objasnicu ti koja je masinica za match/feeder/bolonjez na belu a koja za varalicu/dubinku na grabljivice!!![]()
Pozdrav![]()
pises pises,i nista ne kazes
napisi poentu
i da sam pito nesto onda odgovori na pitanje,,,a ja nisam pito nista samo sam drugaru poslo neke cinjenice...

koje su to varalicarske masinice???
![]()
Cinjenice? Teeeesko, poslao si mu svoje misljenje, koje nije bas tacno, cinjenica je nesto 100% tacno, a to sto ti ne razumes sta hocu da kazem (cak ne treba ni da citas izmedju redova), je tvoj, veliki, problem!!![]()
Pozdrav![]()

samo mi ti reci ko je tvoj uzor...???
kako neko nesto napise odma imas komentar...jeste forum je za komentarisanje i menjanje misljenja...al ne jednog coveka...
reko sam ti prosli put,ako pises napisi do kraja...objasni ljudima cinjenicama