MOJ NAJVECI BLAM JE...

Blam...pa ima ih...mnooogo.Onaj ko neprestano pazi da se ne izblamira,prodje najgore. Jednom u busu kada sam sedela sa simpatijom i trebalo je da izadjem,naglo sam ustala da se okrenem se prema izlazu i klepim glavom o sipku.Njegov komentar je bio:,,eee,mogla si na druga vrata.''Katastrofa.:(

ja sam jednom ispala kreten nevidjeni
smuvala sam se sa divnim dechkom. mnogo je dobar, a fin fin fin...bash bash...i doshao on po mene da idemo na neki rodjendan kod njegovog druga. prvi put idemo negde zajedno.
medjutim, odemo mi prvo kod moje drugarice na rodjendan i ja se tamo ubijem od alkohola.
a onda smo krenuli
prvo sam kukala u kolima kako mi je muka, pa smo morali da stajemo, ali se, sva sreca, nisam ispeglala...stigli mi na rodjendan, tamo ziva muzika, roshtilj i KAMERMAN SNIMA...
seli mi, jedemo, i ja, idiot, uzmem josh da pijem, ubedjena da sam trezna i da mogu josh. i znachi, toliko se ubijem da je to strashno! i ja uzela da jedem i ispadne mi parche hrane iz usta :hahaha:
i ja vrishtim od smejanja, umirem, ne mogu da se smirim :hahaha:
jao, i sad se smejem :hahaha:
i on uzme salvetu i skloni mi ono polusazvakano parche sa krila
:hahaha:
jaaaao, budale :hahaha:
ni dan danas ne znam da li nas je kamera snimila (bila je u uglu i obuhvatala celu prostoriju)
i on je 'ladno ostao sa mnom posle toga :eek: pa, da sam na njegovom mestu ostavila bih sebe u onom selu gde smo bili :hahaha:

I mene je nekako blam(iako shvatam da je to normalno i da mozda imam glupe komplekse)da se vracam iz prodavnice prolazim ulicom a u kesi naprimer krastavac,kupus,krompir,JAAJA,breskve,,,itd.ne znam zasto

xexe:D
Ja kad moram da prolazim ulicom sa TIM stvarima tj. prolazim pored shkolskog, a tamo neko koga ja znam, ja uzmem kesu u drugu ruq da niko ne vidi:mrgreen: a ako sam sa bajsem projurim shto brzhe mogu:lol: Msm nije me blam, ali mi je glupo...:)

E vidi Nix navija za Zvezdu :mrgreen:

Anyway.... blam, xm, xm...
Ima neka kafancooga odvratna u gradu, uvek tu kad prolazim zapoosim usi i derem se na sav glas
"ARGHHH UZAS! OVAJ NE ZNA DA PEVA! AAAARGHHH PARA MI USIIII UGH ARGHHHH UZAS!"
Ili
Peva selja Feno-meno-menalno
Ja dodajem vocale :mrgreen:
Enooo enooo eee e e e e eeee e e e eeenoooo -.-

Back