gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Ja reko' nije ti se sviđao,pa i 'ajde.![]()
Jeste, ali nije mnogo....ali da su se naša "uljudna viđenja" nastavila...bilo bi tu svašta....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja reko' nije ti se sviđao,pa i 'ajde.![]()

Je l' ta pomilovala Djola da mu kaze da mora na spavanje?
Dobri blamovi... To za sskidanje cega, to se i kod nas radi, i meni su skinuli cega jednom...
Umalo se ne ozeni sa njenom kevom...![]()

ne kapiram shta je tu blam??

Baš...još počela i savest da me grize.....![]()

malopre mi u grau....i pored neke grupice starijih momaka...i prilazi jedan lik i govori: " Saro, jesi videla kako se vozi biciklo?" i pruza ruq....ja mu pruzim moju i samo produzim....verovatno me je pomesao sa sestrom, koja je inace starija 8 godina od mene
ja se zbunila covece....posle smo se smejali sve vreme...crkli smo
![]()
![]()

)Danas sam video najvecu glupost. Likusa ide ulicom u 7 ujutru,kisa pljusti sve tamno nigde sunca nema,a ona nabila cvikere za sunce na oci!

Danas sam video najvecu glupost. Likusa ide ulicom u 7 ujutru,kisa pljusti sve tamno nigde sunca nema,a ona nabila cvikere za sunce na oci!

) i vicem kroz zgradu "Kacaaaa,kupi zejtinnn" a prolazi moj komsija, javla mi se i smeje ...Ja samo procedila "Cao" i brzinom svetlosti zalupila vrata od stana... 
Jao,i ja stalno sa konobarimaNajgori su mi blamovi sa konobarima. Doživljavam ih tradicionalno.
Recimo...
Došao lik da naplati, i otvaram novčanik, vadim novačanicu... sve lepo, pružam i okrećem se, misleći da sam završila sa tim.
Pogledam kad lik stoji. :S Rekoh... Reci? U fazonu šta je? Samo on... pa dala si mi samo deset dinara. :S
Ili. Situacija takodje sa konobarom. No pošto sam bila sagubljena nešto, pružam mu pare, i kako sam htela da kažem "izvoli" rekla sam mu "ajde ćao". :S
Zamislila se. :S

Moj najjeziviji blam je bio kada se u sred moje price sa mojom najboljom drugaricom o njemu moja simpatija stvorio ispred mene...Uf...samo sam pobegla brzinom svetlosti...

Jao,i ja stalno sa konobarima
Jednom bilo nas vise i imali sve neke sitne pare,konobar dolazi a ja se sva izbezumila i krenula da presavijam svaku novcaniuc posebno u neke rolnice,ovi moji me gledaju('budalo sta to radis') a kad sam konobaru dala pare,on covek sta ce da radi,ostao tu kod stola jos 2 minuta dok nije lepo slozio pare :|

Pa što u rolnice čoveče?
Ala se mi gubimo.

E to,imam problem sa tim..Tipa,juce na Kalisu,ja legla na travu ,i meni je to normalno..Kad drugarice pocese da se smeju,''kao,kako mozes tako,blam..."...
A meni je to totalno nromalno,da lezim na travi.![]()