Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luc:Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?
malo plitak zakljucak al ajd` nek ti bude... 8)bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
-da luc-e,krizna devojka pravo zboridevojka u krizi:Luc:Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?
Pogledala sam. Strasno. Ali, vidim da si jak i vec si sve resio! Jesam zensko, ali zaista je nabolje za tebe da je vise nikada ne vidis!
Ali, nemoj prema njoj ocenjivati ostale devojke! Veruj mi, ima jos puno dobrih devojaka. Znas, uvek u zivotu naletimo barem na jednu osobu koja nas puno povredi, ali, ipak ima i onih dobrih i neznih!!! Veruj mi, prozivela sam malo vies i dozivela svasta i dobro o lose i na kraju se samo tih dobrih i secamo, a ove lose ko j....!!!!!
To ce biti malo tesko posto SEDI ODMAH ISPRED MENE, ja sam jos srednjoskolac.goodday:-da luc-e,krizna devojka pravo zboridevojka u krizi:Luc:Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?
Pogledala sam. Strasno. Ali, vidim da si jak i vec si sve resio! Jesam zensko, ali zaista je nabolje za tebe da je vise nikada ne vidis!
Ali, nemoj prema njoj ocenjivati ostale devojke! Veruj mi, ima jos puno dobrih devojaka. Znas, uvek u zivotu naletimo barem na jednu osobu koja nas puno povredi, ali, ipak ima i onih dobrih i neznih!!! Veruj mi, prozivela sam malo vies i dozivela svasta i dobro o lose i na kraju se samo tih dobrih i secamo, a ove lose ko j....!!!!!
-u jeeeeeeeee...sada sam procitao onaj datum.....i bash nema shanse da je od'ebes....ni da je iscoolirash..igrash hard to get...ma provalila bi te...e,bio sam i ja u toj situaciji tada...samo shta sam beshe uradio?.....ali joshte samo 2 meseca...ma istrpi josh toliko....ima i na faxu dobrih pichica....ma stisni zube...u jeeeee...za'ebano :?Luc:To ce biti malo tesko posto SEDI ODMAH ISPRED MENE, ja sam jos srednjoskolac.goodday:-da luc-e,krizna devojka pravo zboridevojka u krizi:Luc:Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?
-fuj sex :xbgrdr:Ma bre mozete vi da pricate sta god hocete, ali bez kvalitetnog sexa nema ni lj. od ljubavi!![]()
![]()
![]()
goodday:-fuj sex :xbgrdr:Ma bre mozete vi da pricate sta god hocete, ali bez kvalitetnog sexa nema ni lj. od ljubavi!![]()
![]()
![]()
ja se sa svojom macom volim kroz reshetke
goodday:-fuj sex :xbgrdr:Ma bre mozete vi da pricate sta god hocete, ali bez kvalitetnog sexa nema ni lj. od ljubavi!![]()
![]()
![]()
-ma pusti kad sam zivotinjabgrdr:goodday:-fuj sex :xbgrdr:Ma bre mozete vi da pricate sta god hocete, ali bez kvalitetnog sexa nema ni lj. od ljubavi!![]()
![]()
![]()
Pa i to je sex, samo kroz reshetke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ema***:Moje misljenje je da to nije u potpunosti tacno,sve zavisi od tipa(devojke,zene) i njenog nacina razmisljanja...Logicno je da je svakom bicu potrebna neznost i paznja,ali postoji tip devojaka (ka ja npr.) koje ne mogu da podnesu da im je sve na tacni tj. da ih neprestalno slusaju ,vole,paze,maze... to ponekad zna da bude dosadno,zar ne?! Obicno svaki cilj koji postavim sebi (u ovom slucaju muskarac) zelim da postignem sa nekim ulozenim trudom a ne da sve dodje samo od sebe...to mi nimalo nije zanimljivo! Pogotovo ako ce muskarac sve vreme,tokom veze,da mi udovoljava u svakom mom hiru... Mozda pomislite da sam promasila kljucnu temu razgovora,ali... to je moje misljenje...
P.S. Konkretno...to je bitan faktor,ali ne glavni, treba nas razumeti...:wink:
goodday:-ma pusti kad sam zivotinjabgrdr:goodday:-fuj sex :xbgrdr:Ma bre mozete vi da pricate sta god hocete, ali bez kvalitetnog sexa nema ni lj. od ljubavi!![]()
![]()
![]()
Pa i to je sex, samo kroz reshetke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-rece vuk i pojede bakubgrdr:vuk80
Sarkazam, ne bre! Ne nerviraj se! Opusteno! Stvarno nemam lose namere! :wink:
goodday:-rece vuk i pojede bakubgrdr:vuk80
Sarkazam, ne bre! Ne nerviraj se! Opusteno! Stvarno nemam lose namere! :wink:![]()