Moj muski zakljucak je........

• Začetnik teme Začetnik teme bgrdr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Luc:
Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?

Pogledala sam. Strasno. Ali, vidim da si jak i vec si sve resio! Jesam zensko, ali zaista je nabolje za tebe da je vise nikada ne vidis!
Ali, nemoj prema njoj ocenjivati ostale devojke! Veruj mi, ima jos puno dobrih devojaka. Znas, uvek u zivotu naletimo barem na jednu osobu koja nas puno povredi, ali, ipak ima i onih dobrih i neznih!!! Veruj mi, prozivela sam malo vies i dozivela svasta i dobro o lose i na kraju se samo tih dobrih i secamo, a ove lose ko j....!!!!!

devojka u krizi:
Luc:
Idi na svastaru, tema se zove "24.02.2004", nadji moj prvi odgovor na tu temu i sve ce ti biti jasno, ok?

Pogledala sam. Strasno. Ali, vidim da si jak i vec si sve resio! Jesam zensko, ali zaista je nabolje za tebe da je vise nikada ne vidis!
Ali, nemoj prema njoj ocenjivati ostale devojke! Veruj mi, ima jos puno dobrih devojaka. Znas, uvek u zivotu naletimo barem na jednu osobu koja nas puno povredi, ali, ipak ima i onih dobrih i neznih!!! Veruj mi, prozivela sam malo vies i dozivela svasta i dobro o lose i na kraju se samo tih dobrih i secamo, a ove lose ko j....!!!!!
-da luc-e,krizna devojka pravo zbori

goodday:
devojka u krizi:
Luc:

To ce biti malo tesko posto SEDI ODMAH ISPRED MENE, ja sam jos srednjoskolac.

Luc:
goodday:
devojka u krizi:
Luc:

To ce biti malo tesko posto SEDI ODMAH ISPRED MENE, ja sam jos srednjoskolac.
-u jeeeeeeeee...sada sam procitao onaj datum.....i bash nema shanse da je od'ebes....ni da je iscoolirash..igrash hard to get...ma provalila bi te...e,bio sam i ja u toj situaciji tada...samo shta sam beshe uradio?.....ali joshte samo 2 meseca...ma istrpi josh toliko....ima i na faxu dobrih pichica....ma stisni zube...u jeeeee...za'ebano :?

Moje misljenje je da to nije u potpunosti tacno,sve zavisi od tipa(devojke,zene) i njenog nacina razmisljanja...Logicno je da je svakom bicu potrebna neznost i paznja,ali postoji tip devojaka (ka ja npr.) koje ne mogu da podnesu da im je sve na tacni tj. da ih neprestalno slusaju ,vole,paze,maze... to ponekad zna da bude dosadno,zar ne?! Obicno svaki cilj koji postavim sebi (u ovom slucaju muskarac) zelim da postignem sa nekim ulozenim trudom a ne da sve dodje samo od sebe...to mi nimalo nije zanimljivo! Pogotovo ako ce muskarac sve vreme,tokom veze,da mi udovoljava u svakom mom hiru... Mozda pomislite da sam promasila kljucnu temu razgovora,ali... to je moje misljenje...
P.S. Konkretno...to je bitan faktor,ali ne glavni, treba nas razumeti... :D :wink:

ema***:
Moje misljenje je da to nije u potpunosti tacno,sve zavisi od tipa(devojke,zene) i njenog nacina razmisljanja...Logicno je da je svakom bicu potrebna neznost i paznja,ali postoji tip devojaka (ka ja npr.) koje ne mogu da podnesu da im je sve na tacni tj. da ih neprestalno slusaju ,vole,paze,maze... to ponekad zna da bude dosadno,zar ne?! Obicno svaki cilj koji postavim sebi (u ovom slucaju muskarac) zelim da postignem sa nekim ulozenim trudom a ne da sve dodje samo od sebe...to mi nimalo nije zanimljivo! Pogotovo ako ce muskarac sve vreme,tokom veze,da mi udovoljava u svakom mom hiru... Mozda pomislite da sam promasila kljucnu temu razgovora,ali... to je moje misljenje...
P.S. Konkretno...to je bitan faktor,ali ne glavni, treba nas razumeti... :D :wink:

Slazem se, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nepostoji zena koja se moze razumeti, a da je pri tom nezadovoljna, definitivno :!: :wink: 8) :lol:

svako od nas trazi devojku prema sebi.znas onu "prema svecu i tropar"? tako da kakav si ti, takvu devojku i trazis.
slazem se delimicno sa tobom.zene su u principu nezna bica i treba im ljubavi i paznje,ali veruj mi nisu sve zene takve.ima onih koje bukvalno traze da ih zlostavljas(figurativno).
sve zavisi sa kakvom si devojkom.mislim da ne treba bas uvek biti fin.vole one i cvrstu ruku. :wink:
pazi, zene su ti kao macke,dok joj pruzas sta joj je potrebno... bice tu.naravno, mi treba da zadrzimo svoje dostojanstvo i povucemo crtu dokle cemo ici u tom pruzanju,jer sigurno neces raditi nesto na svoju stetu.
jos jednom da ponovim,sve zavisi sa kakvom si devojkom.

VUK80::

Vidi ti si se bas potrudio da me razuveris i to sa pricom punom iskustva, emocija, strasti, medjutim moram da te razocaram da si jos uvek mali u toj prici. Hocu reci bez uvrede, znas ti onu: "Been there, done that!" E vidis, nakada pre 5-6 godina i ja sam tako misli, ali iskustvo govori u prilog meni! Grubost naravno, to svaka voli kada je na vrhuncu sexualnog uzivanja, ali ako nisi u stanju da im to redovno pruzas, nista od tebe. Onda narvno traze da ih bijes fizicki, jer se nisi ispraznile.
Vidi ovo je samo za tebe nemoj da im kazes! :wink:
Opusteno, pokupi foru od mene nemoj da te nasamare!!!
Ha ha....

Cao !!!!

bgrdr

skidam kapu godinama i iskustvu.
to sto mislis da sam mali to je tvoje pravo.
za sada moj nacin funkcionise.kada,i ako,dodje do toga da treba da menjam stavove i nacin pristupa,to cu i uciniti.
ako si ti hteo meni da das savet,mada mi ne izgleda tako,hvala ti.u suprotnom:los ti je sarkazam.

Back