Moj muski zakljucak je........

• Začetnik teme Začetnik teme bgrdr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Devilishgirl:
Ko je stidljiv? :shock: :lol: :lol:
Zasto kazes keks, a mislis na sex :roll: ..keks je keks, :roll: a tema nije ni keks ni sex...
just - mazi, pazi and everything`s gonna be alright :twisted:

Pa kao sto vidis ti si jedna od retkih koja se javlja na ovaj forum! Znaci vi dame ste preterano stidljive, ili ste opterecene taboo-ima! :cry:
Maziti paziti, ljubiti, cuvati, seksati znaci mir u kuci, a i nama je lepse :!: :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pardon Temu na ovom forumu :!:

bgrdr:
Devilishgirl:
Ko je stidljiv? :shock: :lol: :lol:
Zasto kazes keks, a mislis na sex :roll: ..keks je keks, :roll: a tema nije ni keks ni sex...
just - mazi, pazi and everything`s gonna be alright :twisted:

Pa kao sto vidis ti si jedna od retkih koja se javlja na ovaj forum! Znaci vi dame ste preterano stidljive, ili ste opterecene taboo-ima! :cry:
Maziti paziti, ljubiti, cuvati, seksati znaci mir u kuci, a i nama je lepse :!: :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pardon Temu na ovom forumu :!:

A keks kazem jer mi je sladje nego Sex, ali je bitno da me razumete! Zar ne? :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

gost liquid:
bgrdr:
Devilishgirl:

Sta ti to znaci? :lol:
to bi znacilo da si sveo stvari na neki povrsinski nivo,a to odnosi medju ljudima nikako ne treba da budu .. by the way,procitaj moju poruku sa trece strane ,cini mi se da si je poprilicno ignorisao.. :!:
-a ,evo javlja se neko iz sirotishta,nama :lol:
-tebe niko ne mazi i ne gladi,ljubi i bubi :cry:

goodday:
gost liquid:
bgrdr:
Devilishgirl:

to bi znacilo da si sveo stvari na neki povrsinski nivo,a to odnosi medju ljudima nikako ne treba da budu .. by the way,procitaj moju poruku sa trece strane ,cini mi se da si je poprilicno ignorisao.. :!:
a ti si mi neki 8) pa kao sve si skapirao ..! jos si povrsniji od ovoga .. ako imam stav to ne znaci da nisam voljena :arrow: u 12h kod ok korala - izaberi oruzje!! hahahaha

Anonymous:
goodday:
gost liquid:
bgrdr:
Devilishgirl:

a ti si mi neki 8) pa kao sve si skapirao ..! jos si povrsniji od ovoga .. ako imam stav to ne znaci da nisam voljena :arrow: u 12h kod ok korala - izaberi oruzje!! hahahaha
-ok,potpisala si smrtnu presudu :evil: :evil: :lol:

Ljudi, stvarno, nemojte se zanositi. Iz licnog iskustva znam da sto si gori prema devojkama to te vise vole. Naime, kad sam svoju (sad vec bivsu) devojku najgore tretirao i ponasao se prema njoj kao najvece *****, jurila me je kao da sam jedini. Onda sam shvatio kakav sam los covek bio i voleo je kao da je jedina, i kupovao pokloncice itd. Tad me je sutnula. Sta se desilo: Popizdeo sam i sad sam ponovo skot i devojke me obozavaju. Sve osim jedne ali da ne zalazimo u to sad... :D

Luc:
Ljudi, stvarno, nemojte se zanositi. Iz licnog iskustva znam da sto si gori prema devojkama to te vise vole. Naime, kad sam svoju (sad vec bivsu) devojku najgore tretirao i ponasao se prema njoj kao najvece *****, jurila me je kao da sam jedini. Onda sam shvatio kakav sam los covek bio i voleo je kao da je jedina, i kupovao pokloncice itd. Tad me je sutnula. Sta se desilo: * sam i sad sam ponovo skot i devojke me obozavaju. Sve osim jedne ali da ne zalazimo u to sad... :D

Pa te ostale ocigledno nisu ni vazne ni bitne ni vredne kao TA JEDNA, inace je ni bi ni spomenuo, sto opet dolazimo do zakljucka da nas treba maziti, paziti i voleti, a mi cemo vas zvati mali djole, djoka!!!

devojka u krizi:
Luc:
Ljudi, stvarno, nemojte se zanositi. Iz licnog iskustva znam da sto si gori prema devojkama to te vise vole. Naime, kad sam svoju (sad vec bivsu) devojku najgore tretirao i ponasao se prema njoj kao najvece *****, jurila me je kao da sam jedini. Onda sam shvatio kakav sam los covek bio i voleo je kao da je jedina, i kupovao pokloncice itd. Tad me je sutnula. Sta se desilo: * sam i sad sam ponovo skot i devojke me obozavaju. Sve osim jedne ali da ne zalazimo u to sad... :D

Pa te ostale ocigledno nisu ni vazne ni bitne ni vredne kao TA JEDNA, inace je ni bi ni spomenuo, sto opet dolazimo do zakljucka da nas treba maziti, paziti i voleti, a mi cemo vas zvati mali djole, djoka!!!
Nije to ona koju sam na kraju spomenuo vec jedna druga. Bas lepo sto si me podsetila, ta koju sam spomenuo je moja najbolja drugarica i prema njoj sam dobar kaaaaooo leba, zato i nemam srece s njom.

[Nije to ona koju sam na kraju spomenuo vec jedna druga. Bas lepo sto si me podsetila, ta koju sam spomenuo je moja najbolja drugarica i prema njoj sam dobar kaaaaooo leba, zato i nemam srece s njom.[/quote]

Pa, mozda nemas srece sa njom zato sto ti je najbolja drugarica!!!!
Ako nesto osecas-onda je brate muvaj!!!
I malo izmiksuj dobro i lose! Ipak mi najvise volimo kombinacije!!

Back